MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Dualar (https://www.muhakeme.net/forum/dualar/)
-   -   Kudüs İçin Dua (https://www.muhakeme.net/forum/dualar/118527-kudus-icin-dua.html)

vertyucek 12-17-2017 21:14

Kudüs İçin Dua
 

Eûzubillâhimineşşeytânirracîym - Bismillâhirrahmânirrahîym
Rahman Rahim Allah'ın adı ile başlarım. Alemlerin Rabbı Allah'a hamd olsun. Salât ve selâm, PEYGAMBER EFENDİMİZ’in ve onun pak âlinin ve ashabının tümüne.

وَمَا تَوْفِيقِي إِلاَّ بِاللّهِ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَيْهِ أُنِيبُ
ve mâ tevfîkî illâ billâh, aleyhi tevekkeltu ve ileyhi unîb
selamun aleyküm rahmetullahi ve berakatühü

Değerli kardeşler bildiğiniz üzere İSLAM coğrafyası Arakan’ından,Afrin’ine,Gazze’sine,Doğu Türkistan’ına kadar kan ağlamakta.Ve yeni bir gelişme olarak ta ilk Kıblemiz namusumuz Mescid-i Aksa’nın bulunduğu PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM’İN mübarek Mirac hadisesinin gerçekleştiği mübarek şehir Kudüs,israil askerlerinin çizmeleri altında ezilmeye başladı bütün kardeşlerimizin yardımına ulaşması için MEVLA TEALA’YA,RABBİMİZ CELLE CELALÜH’E yalvaralım ülkemizde ve dünyadaki bütün müslüman beldelerin huzura ve zafere kavuşması,düşmanlarından kurtulması için.

Okunduğunda yedi kat göklerin ve yerlerin ve hatta Arşı Ala’nın kabulu için harekete geçtiği bir dua ile CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH’E yönelelim:

Bismillâhirrahmânirrahîym
Allâhümme innî eûzu bismikel ecellil eaz. Allâhümme innî es-elüke bismikel vâhidil ehad. Ed'ûke Allâhümme bismikessamed. Ed'ûke Allâhümme bismikelazîmil vitril kebîril müteâliyellezî mele-el erkâne külleha illa ferracte annî durra mâ emseytü fîhi ve esbehtü fîh.
Fi külli lemhatin ve nefesin adedema vesiahu ilmullah

Ey RABBİMİZ CELLE CELALÜH senin mübarek kıldığın belde olan kudüsü israil’in zalim askerlerinin postalları çiğniyor,Arakan’da,Doğu Türkistanda,Afrinde Müslüman kardeşlerimize ne zulümler ne işkenceler yapılıyor.Sen herşeye gücü yetensin,Sen herşeyi bilensin Kudretin,Azametin ve Şanın hakkı için PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM hakkı için,EHLİ BEYT ALEYHÜMÜSSELAM hatrı için onlara yetiş,Onlara kafi gel Ya ERHAMUR-RAHİMİN Ya ERHAMUR-RAHİMİN,Ya ERHAMUR-RAHİMİN CELLE CELALÜH,Ey RABLERİN RABBİ,Ey RABLERİN RABBİ,Ey RABLERİN RABBİ CELLE ŞANÜH amin,amin,amin ve SUBHANE RABBİKE RABBİL İZZETİ AMME YESİFUN VE SELAMUN ALEL MÜRSELİN VEL HAMDULİLLAHİ RABBÜL ALEMİN EL FATİHA


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:10 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük