ateş ve isim arasında.

[SES]http://mubtela.net/fon/Ebru.mp3[/SES] ateş ve isim arasında... Adı koyulmamış hiçbir şeyin gerçek anlamda var olduğuna ikna olamayan bir kalbin sahibiydim ben. Hayata kelimelerle hükmeden biriydim ben.Var olanla yok olan arasında fark bir ...


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen {{şura}}

  1. Alt 09-25-2009, 08:41 #1
    {{şura}} Mesajlar: 697
    [SES]http://mubtela.net/fon/Ebru.mp3[/SES]

    ateş ve isim arasında...

    Adı koyulmamış hiçbir şeyin gerçek anlamda var olduğuna ikna olamayan bir kalbin sahibiydim ben. Hayata kelimelerle hükmeden biriydim ben.Var olanla yok olan arasında fark bir isim. Onunla başlayan hayatımı, onun ismini bilmekle başlamak istedim.
    Varlığına dair, nefti gölgeli bir tütsü-buhur dükkanında, bana gösterdiklerinin dışında, hiçbir bilgiye sahip değilken sevmiştim onu. Başka bir şeyi değil, ateşe düşeceği ana kadar hiçbir şeyi merak etmeyerek sevmeyi bilen kalbimin bütün sükûnetiyle sadece onun ismini merak ettim ben.
    Gülün önce ilahi muhayyilede adının koyulduğunu, manasının sonradan yaratıldığını, bu dünyadaki suretinin ise en sonra geldiğini kavradığında imanı tamamlanan biriydim ben. Bunun başka yolunun olmadığını aklıma ancak böyle kabul ettirebilmiştim ben .Kolay olmamıştı ama yolculuğun suretten manaya doğru olduğunu öğrenmiştim ben...
    nazan bekir oglu...


    altun ve ..Sahra... bunu beğendiler.
  2. Alt 09-26-2009, 17:48 #2
    xyzt Mesajlar: 384
    Şura eklediğin fon müziğini nasıl kayıt edebilirim.

  3. Alt 09-26-2009, 18:08 #3
    {{şura}} Mesajlar: 697
    linkin üzerine tıkla orda özellikler yazar ...

    ona tıkla ve konumu kopyala istediğin yere yapıştır...

    umarım yardımcı olabilmişimdir....

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.