[SES]http://www.desenblog.com/mp3/yedi%20karanfil%20-%20kilim.mp3[/SES]

Vedaya Açılan Satırlar...
Bu gün acılarıma yaslanıp, seni çok düşündüm. Bir dalgalıkta vurulan hayallerimizi ve hiç gelmiyecekmiş gibi gidişini yaşadım. Hiç üzülme? Suskunluğa yeminli geceler vefasız ve ömrümüzü adadığımız dostluklar nankör çıktı. Asıl onlar vefasızlık etti ve bir hıyanetin koynunda bizleri bırakıp gittiler. Düşlediğimiz, hayal ettiğimiz sokaklar bizleri unutalı çok oldu. Avare düşlerimiz kaldırımlara karışmış. Anlıyacağın canım herkes ve her şey bizi zamanından önce bırakmış. Bir soysuz vaktin darağacında, gençliğimizi teslim ettik, yaşamak suçunu işlediğimiz için


Gözümüzün yaşına bakmadılar çiğneyip geçtiler gün görmemiş hayallerimizin,ümitlerimizin üzerinden.İnan ardıma bakmaya korkar oldu gözlerim. Hem, yokluğun her zamankinden daha acı veriyor. Gönül bin bir hatıranın eteğine yapışmış ve eller yitirilmiş dost eller aramakta?.

Biliyormusun!!!
Hayat zamanla elele vermiş, her şeyi unutmak mümkün belki ama, gel görki kardeşlikte kalleşlikte unutulmuyor. soframızda lokmamızı böldüğümüz kalleşliklere kaldık. sinsi ızdırapların ardında saklandı şerefsiz tebessümler. hıyanet yüzlü günlerin, arsız bakışları düştü gözlerimize?

Bilirmisin? hafif acılar konuşulabilir ama derin acılar dilsizdir.
Hayatım canım her şeyim! gözler yaşa alıştı günler kedere. hayat ırmagının dudağında bir nefes gibi ömrümüz. Yiğitler gitti! aşkım yiğitlik gitti dört yanımız ihanet!!!

Ömür dediğin nedir? Bir bilinmez yazgının avuçlarında hasret ömrün akıntısında bir kalpsiz alamet sonbaharıdır. Bu günler güzellikler züleyha köşklerinde tutsak.haya yırtılmış bir gömleğe resmedilmiş. Bu atıldığımız kuyular! Bu kuyular varya şehir eşkıyaları ile mahpus kalmak gibidir.


Bu günler hazan mevsiminden kalma günler. zülüflü bir gecenin dizlerinde birbirimizden başka kimsemiz yok. buğulu bir geçmişin ardına düştü her şeyden el çekmiş kırgın kalbimiz..

Bir isimsiz yıldızın parıltısında gözledik evvelin ve ahirin sevdasını. Bir mecnun ağıtı gibi düştü sinemize o günlerden kalma tedirgin bir haşiye?
Bir Leyla yokluğu gibi ciğerimizi parçaladı hasret.mevsimler çoraklaştı, çöllerine düştük. ömrümüzün bu hicran süveydası bildik değil sevdamızın vahşisi oluverdik birden, kanımızı içti katiller bir kutsal kadehten?..

HÜZÜN LEYLANIN DOSTU NE DENİR !

Evet !!!

Bu gün sana vahşi gibi saklanacağın ve hayatın boyunca ardında ölümcül bir hasreti kucaklayacağın ruhsuz sütunlar bırakıyorum. Bir buğulu somun tadında küçük mutluluklar ve yaralara derman olmayan merhemler?
Bitanem, kimsenin bilmediği emanet acılar bırakıyorum?
Yokluğun soğuk yüzünde nasır bağlamış iki çift eldik seninle bir bozkır yalnızlığıydık

Bu gün sana bunu okuduğum gün, iliklerime ve yüreğime kadar işleyen soğukları ve toprağına yüz süren kar tanelerini bırakıyorum?.
Sana üç öğün fukaralık ve beş vakitlik yakarışlar, yüreğini sarsacak yalnızlıklar bırakıyorum?.

Ben gözyaşlarımla yuduğum özlemimi haykıramıyorum canım!
Bu yüzden sana dile gelmeyen hasretler ve hiç yoktan kalbe düşen hüzünler bırakıyorum.
Sana gidenin gelmediği bu dünya elinde musallada alınan helallikler ve iyi bilinen kötü insanlar bırakıyorum?.
Her zamankinden biraz daha fazla ve çaresiz bir acımasızlıkla sana seni bırakıyorum?.
Sana yüreğimi bırakıyorum yüreğimi
Sevgilerimle