Hayal'ime Mektup/
Hayallerde kaybolmuşken gerçekleri savunmaya başlarken ///

En çok da paylaşmayı sevmedim .. Benim olan hep benim kalsın istedim .. bencillik miydi bu , egoist ruhum mu kendini göstermeye başlamıştı yoksa ?

Anlaşılmak istedim en anlaşılmaz olduğum anlarda .. Ne istediysem hepsi yarım kalıyor .. Ne olmak istediysem hiç olamıyorum .. Saçlarımı yıkadım , temiz kıyafetler giyindim .. Az sonra ölmeye gideceğim .. 18 saat ölüp 6 saat yaşayacağım .. Ölünce dünya nasıl gözüküyor merak ediyorum .. Yaşamayı , çocuk olmayı özleyeceğim .. Elimde pamuk şekerim , kırmızı puanlı elbisem ve fötr şapkamla sokak lambası altında dans etmeyi özleyeceğim .. Özledim .. Benm olmayan şehirlere aşık olmayı özledim .. Okyanus ötesi uzak ülkelere platonik aşklar beslemeyi özledim .. Bir adamın gözlerine bakıp ölüp ölüp dirilmeyi özledim ..

Ama paylaşmadan .. şehirlerimi ülkelerimi adamlarımı aşklarımı paylaşmadan yaşamak istedim .. Paylaşmaya mecbur bırakılınca saçmaladım .. Saçmalıklarım içinde hayat bulmadı hiçbir duygum .. Şüphesiz ki dengesiz bir kadınım .. Bir anım diğerini tutmuyor ve hayatımdaki hiç bir erkeği mutlu edemyorum .. Ne babamı ne kardesimi ne sevgilimi ne dedemi ne amcamı ne dayımı ne de dostlarımı ..

Böyleyim ben .. İsterdim çok iyi bir insan olmayı .. Çocukluğumla ergenliğim arasında kalmışken çocuksu duygulardan kurtulmayı .. Olgun olmayı isterdim bir de , hiçkimsenin yanında şımarmamak .. Omuzlarım daha geniş olsaydı .. Kelimelerim olmasın isterdim .. Yorulunca kağıda kaleme sarılmayayım .. Küfür etmek isterdim saçmalıklarıma sarılıp .. Gitmek isterdim uzaklara ..

Bana ananaslı şarap getiren birini öpeceğim dudağından ve prense dönüşecek kurbağam .. Ben onun en çirkin halini gördüm , bu yüzden aldatmak gibi bir acizliğe girişmeyeceğim .. Sahi insanlar neden aldatır ? Açgözlülük müdür bu ? Genelde erkekler aldatır denir ama bu iğrençliği yapan çok hemcinsimi gördüm .. Utandım bayan olmaktan .. Şimdi ise kendimi aldatıyorum ben .. Kendimden mi utanayım yoksa içimde biryerlere hapis mi edeyim onu .. Kendimi zorlarsam mantıklı cevaplar verebilirim ama uğraşmıyorum .. Sen bilirsin beni , mantıksız olan şeylere merak sararım bazen ..



Amma saçmaladım .. Ama amma da yorgun zihnim .. Yazasım var uzun uzun .. Hiç kimseye gönderme yapmadan ama herkesin üzerine alınmasını isteyecek kadar büyük bir arzuyla ..


Boyumca adamlara aşık olmuştum hep ve bundan hiç gocunmadım .. Herkes gibi normal bir ilişki derdinde de olmadım .. Sevgilim olmadan yaşayamam anacım da demedim .. Yaşanırdı elbet ama küçük küçük severlerdi seni .. Sonra başka bir kadına dolanırdı kolları .. Hayır hayır kıskançlık ne kelime , çıldırıyorum .. Öldüresim var adamlarımı alan tüm kadınları lakin bencillik kokan şeyler bunlar .. Bana geldiğinde de başka bir kadını terkettiğini nasıl unuturum .. İşte insan bu yüzden unutmak istiyor bazı şeyleri .. Başka bir kadınla sevişirken sana pamuk şeker alışını hayal etsin istiyorsun .. Evet evet hayallerinde bile masum olmalısın .. Ya da kıyasıya nefret etmeli senden .. Sana inat koşmalı başka kadınlara .. Olur tabi neden olmasın , haydi zengin kalkışı yapalım ..

Adam kadını terketsin ve ben bir aşkın hazin sonunu yazayım ..


Ağlayayım , canımı yakayım .. jiletleyeyim kollarımı ve sonra üzerine ütü basayım .. Kana bulansın etraf ve ben devam edeyim bitmeyen bir aşkın hazin sonunu yazmaya ..

Ağlamaya gidiyorum önce , hikayenin geri kalanını zaten biliyorsun ..





Yılmadan okuduysan sonuna kadar , beni benden daha ii anladığını ümit ediyorum .. Öperim , çocukluk kokan bir masumiyetle ...