AVRUPA BİRLİĞİNE GİRİŞ KONUSUNDA TÜRKİYE'NİN STRATEJİSİ NASIL OLMALIDIR?

Avrupa'daki bazı ülkeler yüzyılı aşkın bir süreden bu yana Darwinist-materyalist öğretilerin etkisi altındadır. Yüksek seciyeli Türk Milleti ise Darwinizm'i, materyalizmi ve bunlardan kaynaklanan ideolojileri reddetmekte ve Yüce Allah'a olan imanını ...


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen 3rd eng

  1. Alt 07-13-2009, 20:51 #1
    Unnecessary Mesajlar: 726
    Avrupa'daki bazı ülkeler yüzyılı aşkın bir süreden bu yana Darwinist-materyalist öğretilerin etkisi altındadır. Yüksek seciyeli Türk Milleti ise Darwinizm'i, materyalizmi ve bunlardan kaynaklanan ideolojileri reddetmekte ve Yüce Allah'a olan imanını muhafaza etmektedir.

    AB'nin bazı materyalist liderleri, dindar bir milletin bünyelerine sokulmasını kabul edilemez ve son derece riskli bulmaktadır. Bu nedenle bütün güçleriyle Türk milletini imani ve ahlaki değerlerden uzaklaştırmaya çalışmakta, Darwinist görüşünü yerleştirmeye gayret etmektedirler.

    Darwin'in evrim teorisinin, çoğu insan tarafından sadece bilimi ilgilendiren bir konu olduğu sanılır. Oysa aksine, evrim teorisinin verdiği mesajlar, tarih, felsefe, siyaset gibi pek çok alanı etkilemiştir. Çünkü evrim teorisi insanoğlunun ve tüm diğer canlıların bu dünya üzerinde nasıl ortaya çıktıkları sorusu ile ilgilidir ve bu sorulara verilen cevap, ister istemez bir insanın ve bir toplumun tüm dünya görüşünü değiştirir.


    Nitekim evrim teorisi, canlıların yaratılmadıklarını iddia ederek başta materyalist felsefe olmak üzere tüm ateist görüşlerin temelini oluşturmuştur. Bilim tarafından açıkça yalanlanmasına rağmen hala bir gerçek gibi sunulmasının ardında da başka bir aldatmaca yatar.

    Harun Yahya

  2. Alt 07-13-2009, 21:28 #2
    3rd eng Mesajlar: 675
    aynen katılıyorum bu düşüncelere zzaten evrımın en buyuk yalanı fosıller,ama şimdiyr kadar hiç bir ara fosıl bulunamamıştır.evrım gerçek olsaydı,ınsanın atası oldugu söylenen maymunların bie tanesı bıle konuşamıyor.hiçbir kelıme ögrenmiş konuşmaya benzer 1 kelıme söylıyememiştir.buan ragmen insanınsan anatomısıne tamamen zıt olan kuşlar konuşuyor,söylenenlerı anlıyorlar. hemde gırtlak yapısına bakılırsa kuşların konuşmaması gereklı.bılım açısından bakılırsa bunun açıklaması yok.EVRİM DENEN ŞEY TEMEL OLARAK ATEİZMDİR.AKIL SAHİBİ OLMIYANLARIN İNANCI.HANİ BİZİM MEMLEKETTE BUNU DESTEK LIYENLER VAR İŞTE BUNU AKLIM ALMIYOR.

    Unnecessary bunu beğendi.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.