Volkan Bozkır (Volkan Bozkır Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Volkan Bozkır (Volkan Bozkır Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Abidinsener   İlk Mesaj: 08-10-2011 (04:49)   Son Mesaj: 08-10-2011 (04:49)    Cevap: 0    Gösterim: 1208  

    08-10-2011

    Volkan Bozkır (Volkan Bozkır Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Devlet-Siyaset

    Dışişleri Bakanlığı’nda 38 yıl 6 ay süreyle; Yurtdışında, Stuttgart Başkonsolosluğu Muavin Konsolosu, Bağdat Büyükelçiliği Başkatibi, OECD Daimi Temsilciliği Müsteşarı, New York Başkonsolosu, Bükreş Büyükelçisi, AB nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi olarak olarak çalıştı.


    Yurtiçinde ise Dışişleri Bakanlığı’nın çeşitli kademeleri yanında, merhum Başbakan Turgut Özal’ın Dışişleri Danışmanı, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in Özel Kalem Müdürü ve Dışişleri Başdanışmanı, AB Genel Sekreter Yardımcısı, Dışişleri Bakanlığı AB'den Sorumlu Müsteşar Yardımcısı ve AB Genel Sekreteri olarak görev yaptı.


    Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu' olan Bozkır, evli ve 2 çocuk ve ikiz torun sahibidir. Romanya Ulusal Liyakat Madalyası sahibi de olan Bozkır,İngilizce ve Fransızca biliyor.




    Latest 5 Biyografi





    Volkan Bozkır (Volkan Bozkır Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları