Türkiye Gaziler Vakfı (Türkiye Gaziler Vakfı Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Türkiye Gaziler Vakfı (Türkiye Gaziler Vakfı Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: biyografist   İlk Mesaj: 04-06-2011 (18:50)   Son Mesaj: 04-06-2011 (18:50)    Cevap: 0    Gösterim: 2597  

    04-06-2011

    Türkiye Gaziler Vakfı (Türkiye Gaziler Vakfı Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Toplum


    Ülke savunması, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birlik ve beraberliği için mücadele eden, başta Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatı mensupları olmak üzere çeşitli kurumlarda görev yapan ve bu kutsal görevleri esnasında yaralanma veya uzvunu kaybetme sonucunda, yasayla kendilerine Gazilik unvanı verilen kahramanlarımız ile vazife malulleri ve Şehitlerimizin milletimize emanet ettiği ailelerine ekonomik ve sosyal destek olabilmek amacıyla 9 Ekim 1994 tarihinde kurulmuştur.

    Türkiye Gaziler Vakfı kuruluşundan itibaren yapmış olduğu amaca yönelik faaliyetleri sebebiyle Bakanlar Kurulu’nun 17.11.1999 tarih ve 99/13698 sayılı kararı ile Vergi Muafiyeti kapsamına alınarak kamu yararına faaliyet gösteren Vakıf statüsü kazanmıştır.

    Türkiye Gaziler Vakfı, sınıf ve meslek ayrımı yapmadan tüm Gazilerimizi bünyesinde toplayan tek vakıf olma özelliğini taşımaktadır.
    online vekaleten kurban bağışı için http://www.gaziler.org.tr






    Latest 5 Biyografi





    Türkiye Gaziler Vakfı (Türkiye Gaziler Vakfı Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları