MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Biyografi ( Kim - Kimdir ) (https://www.muhakeme.net/forum/biyografi-kim-kimdir/)
-   -   Dr. Semih Çetin (Dr. Semih Çetin Kimdir? - Hakkında - Hayatı) (https://www.muhakeme.net/forum/biyografi-kim-kimdir/82579-dr-semih-cetin-dr-semih-cetin-kimdir-hakkinda-hayati.html)

Abidinsener 03-17-2011 04:36

Dr. Semih Çetin (Dr. Semih Çetin Kimdir? - Hakkında - Hayatı)
 


1968 Muş doğumludur. 1989 yılında ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden lisans, 1991 yılında da Yüksek Lisans derecelerini almıştır. 1998 yılında yine aynı bölümde Bilgi Sistemleri (Bilgi Sistemleri Edinme Yöntemleri ve EUROMETHOD) konusunda Doktora çalışmalarını tamamlamıştır.


14 yılı aşkın profesyonel yaşamında Yazılım Mühendisliği alanında çeşitli endüstriyel çalışmalarda bulunmuştur. ODTÜ ve Çankaya Üniversitelerinin Bilgisayar Mühendisliği Bölümlerinde eş-zamanlı Öğretim Görevlisi olarak dersler vermektedir.


Mesleki kariyerinde farklı şirketlerde Yazılım Mühendisi, Danışman, AR-GE Müdürü ve Proje Müdürü olarak çalışmıştır. 1995 yılında Siemens-Nixdorf'taki görevini tamamlamasının ardından Cybersoft Şirketini kurmuştur. Halen aynı şirkette Teknolojiden sorumlu Yönetici Ortak olarak görev yapmaktadır.


Teknolojik ilgi alanları arasında Bilgi Sistemleri, Bilgisayar Destekli Yazılım Mühendisliği, Yazılım Süreç Yönetimi, Nesneye Yönelik Metodolojiler, Dağıtık Nesne Teknolojileri ve Sistem Mimarileri bulunmaktadır.


Bireysel ilgi alanları arasında ise basketbol, yüzme ve squash sayılabilir. Ankara Kale Rotary Kulübü üyesidir.




Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:48 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük