Özgül Yılmaz (Özgül Yılmaz Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Özgül Yılmaz (Özgül Yılmaz Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Abidinsener   İlk Mesaj: 01-12-2017 (05:17)   Son Mesaj: 01-12-2017 (05:17)    Cevap: 0    Gösterim: 720  

    01-12-2017

    Özgül Yılmaz (Özgül Yılmaz Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Is Dunyasi-Ekonomi


    Yılmaz, 2 çocuklu karadenizli bir ailenin küçük kızı olarak 11 Ağustos 1984 tarihinde dünyaya gelmiş ve ilk ve orta öğrenimini devlet okulunda tamamladıktan sonra lise hayatına ticaret eğitimi veren bir lisede devam ederek 2003 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi İktisat Bölümü’nde eğitim hayatına devam etmiştir.

    2007 yılında üniversiteyi onur ödülü ile bitiren Yılmaz aynı yıl Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden de ekonomi diploması ile mezun olmuştur. Aynı yıl iş hayatına hiç tanımadığı bir şehir olan Ordu'da üniversitedeki hocalarından gelen talep üzerine mezun olduğu bölümle pek de ilgisi olmadığı halde tecrübeler önemlidir diyerek Özel bir Eğitim Merkezinde koordinatör olarak göreve başlamış ve bu dönemin ona hayatında başka yaşamları tanıma fırsatı verdiğini, şu an kurmuş olduğu şirket için mesleki hayatına katkısı olmasa bile hayatında sorumluluğun ne demek olduğunu, başarmak için çok çalışmanın ve çalıştığı işi sevmenin başarının sırrının ilk adımının olduğunu tecrübeleri arasına katmıştır.
    Görevine kendi isteği üzerine son verip doğup büyüdüğü şehre dönen Yılmaz , uluslararası bir şirketin bölge müdürlüğü bünyesi altında portföy yetkilisi olarak göreve başlamış, yatırım ve satış sektöründe bir çok eğitim ve Hazine Müsteşarlığı’ndan gerekli yetki ve belgeleri alarak kısa zamanda sektörün ve şirketin en başarılı uzmanlarından biri haline gelmiştir.

    Şirket bünyesinde İç Anadolu Bölgesi’ni temsilen gittiği Workshop toplantısının hayatının dönüm noktası olduğunu belirten Yılmaz;

    Şirketinin vermiş olduğu tüm yetki ve olanakları kullanarak 2011 yılının Ağustos ayında çalıştığı şirketten istifa etse de şirketi temsile; ROTA3 SİGORTA ve ARACILIK HİZMETLERİ LTD ŞTİ'ni kurarak bu isim altında genç bir girişimci olarak devam ettirmiştir.
    Türkiye’nin sektör bazında ilk kaptanları arasında olan şirketi ile birlikte ticari faaliyetlerine başlamış olan Yılmaz halen Çankaya’da şirket kurucu ortağı ve şirket müdürü olarak görevine devam etmektedir.

    Aynı zamanda Yetiştirme Yurtlarında hayatlarını sürdüren çocuklar için ‘BENDE VARIM ‘projesini hayata geçirmiş ve şirketinin sunduğu özel bir ürünle projeyi ortağı ile birlikte yürütmektedir.
    Ticari hayatta herkes kazanmalı diyen müdüründen çok şey öğrendiğini ve ilke edindikleri şirket politikaları hep yanınızdayız mantığı ile satış ve yatırım sektörünün başarılı ismi haline gelen Yılmaz;
    Genç kadınların ekonomi, siyaset ve iş dünyasında daha fazla söz sahibi olmasının, daha dengeli sürdürülebilir işlerin hayata geçirilmesinde önemli olduğunu, girişimcilerin doğru zamanlarda alabileceği riskler sayesinde büyük başarıların geleceğine inandığı için şirketi kurduğunu, iş ve siyaset dünyasının en başarılı isimleri ile çalışma fırsatı bulmasının sebebi olarak; başarının hiçbir zaman tesadüf olmadığına inandığını ve hizmet sektöründe kalıp başarılı olmanın temel özelliğinin kaliteli hizmet ve sağlıklı iletişimden geçtiğini belirtmiştir.




    Latest 5 Biyografi





    Özgül Yılmaz (Özgül Yılmaz Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları