Filiz Yakmaz Basılgan (Filiz Yakmaz Basılgan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Filiz Yakmaz Basılgan (Filiz Yakmaz Basılgan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: SURALTI   İlk Mesaj: 01-12-2017 (03:30)   Son Mesaj: 01-12-2017 (03:30)    Cevap: 0    Gösterim: 689  

    01-12-2017

    Filiz Yakmaz Basılgan (Filiz Yakmaz Basılgan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Bilim-Teknoloji


    1978 doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimimi Bursa’da tamamladı. 2002 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldu. Psikolog unvanı aldı. 2009’da başladığı psikoloji yüksek lisans programını 2012 yıllında “Annelerin Kabul-Red Düzeyi İle Çocukların Davranış Sorunları Arasındaki İlişkinin İncelenmesi” adlı tezimin kabul edilmesiyle tamamlayarak Uzman psikolog ünvanı aldı. Stres yönetimi, Bilişsel davranışçı terapi, Evlilik ve ilişki terapileri, Hipnoz, Enerji psikoterapisi olmakla birlikte, Travma psikolojisi ve Krize müdahale gibi birçok alanda sertifikalı eğitimlere katıldı. Özel Bursa Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde, Karabük Kadın-Doğum ve Çocuk Hastanesi çocuk kliniğinde psikolog olarak görev yaptı.

    2009’da aldığı sertifikalı eğitimle Psikoteknik Değerlendirme Uzmanı olmuştur. 2006 yılından beri Hayat Hastanesi’nde görev yapmaktadır.

    Hürriyet, Olay, Türkiye, Bursa Hakimiyet gazetelerinde başta çocukların ve ergenlerin davranış problemleri olmak üzere bir çok konuda yazılar yazdı. Olay Tv ve As Tv’de çeşitli programlara konuk olarak katıldı. Birçok radyo programına konuşmacı olarak katıldı. Çeşitli okullarda seminerler verdi. Türk Psikologlar derneği üyesidir.




    Latest 5 Biyografi





    Filiz Yakmaz Basılgan (Filiz Yakmaz Basılgan Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları