Yavuz Selim Koç (Yavuz Selim Koç Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Yavuz Selim Koç (Yavuz Selim Koç Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: biyografist   İlk Mesaj: 10-20-2012 (04:54)   Son Mesaj: 10-20-2012 (04:54)    Cevap: 0    Gösterim: 1370  

    10-20-2012

    Yavuz Selim Koç (Yavuz Selim Koç Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Basin-Yayin


    06'Ocak 1978 doğumlu olup Kütahya Tavşanlı’ lıdır. Tahsil hayatını İstanbul' da tamamlamıştır.

    Profesyonel iş hayatına 1998 yılında Milli Gazete' de başladı. Ulusal bir çok gazete, televizyon ve radyo kanallarında üst düzey yönetici olarak görev yaptı.
    2005 yılında radyoculuk hayatı başlayarak " Bir Başka İstanbul ", " Yedinci Gece " ve " Radyo Masası " programlarını sundu.


    Yapmış olduğu başarılı radyo programları ile kendisini televizyon ekranlarına taşıdı. Seyircisi ile bütünleşti bütünleşmenin ardından Hilal TV ekranlarında yerel yönetimler içerikli canlı " Benim Memleketim " ve " Diyar Diyar " programlarını başarılı bir şekilde sundu.


    Bayrampaşa Belediyesi' nin büyük projesi olan " Bereket Konvoyu " sponsorluğunda Hilal TV ekranlarında 2006 - 2007 ve 2008 " İftar Saati " programını Anadolu ve Balkan ülkelerinden sunarak bu ülkelerde yapmış olduğu belgesel ve VTR çekimlerini izleyicilerle buluşturdu.


    Ulusal birçok televizyon kanallarında yerel yönetimler ve kültür programları içeren farklı programlar ve iftar saati programını başarılı bir şekilde sundu.


    Bir çok belediye ve belediye başkanlarına kültür sanat danışmanlığı yaptı.


    Yapmış olduğu topluma yararlı televizyon ve radyo programları ve organizasyonlarla sivil toplum kuruluşlarınca yurt içi ve yurt dışında birçok ödüle layık görüldü.


    " Unutulan Balkanlar ", " Anılarım " adlı iki kitap ve bir de albüm projesi çalışması bulunmaktadır.


    İstanbul Grubu Dostluk Derneği İstanbul Gençlik Platformu Yönetim Kurulu Üyesi, BAKIMDER Bakırköy İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Danışma Kurulu Üyesi, Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Üyesi ve birçok sivil toplum kuruluşlarında yönetim kuruluğu üyeliği bulunmaktadır.


    24. Dönem AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı oldu.


    Orta derecede İngilizce, Arapça ve Gürcüce bilen Yavuz Selim KOÇ, evli ve bir çocuk babasıdır.






    Latest 5 Biyografi





    Yavuz Selim Koç (Yavuz Selim Koç Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları