Vedat Özkeleş (Vedat Özkeleş Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Vedat Özkeleş (Vedat Özkeleş Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Yes Man   İlk Mesaj: 10-20-2012 (03:42)   Son Mesaj: 10-20-2012 (03:42)    Cevap: 0    Gösterim: 1195  

    10-20-2012

    Vedat Özkeleş (Vedat Özkeleş Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Basin-Yayin


    1964 yılında Ankara'da doğdu. İlk orta ve liseyi Antalya'da tamamladıktan sonra gazeteciliğe başladı. Gazetecilik yaparken AÜ İşletme Fakültesini bitirdi. Antalya Ekspres Gazetesi, Bulvar, Güneş, Milliyet ve Hürriyet Gazetelerinin Antalya bürolarında Muhabir olarak çalıştıktan sonra bir süre Ankara'da Hürriyet Gazetesinde daha sonra İstanbul'da Tercüman Gazetesinde görev yaptı.

    Anadolu Ajansında Ankara'da Muhabirlik, Antalya'da da Bölge Müdürlüğü görevinde bulundu. Daha sonra TRT'ye geçti. TRT'de bir süre Türkiye'nin Sesi Radyosunda çalıştı. Haber Merkezinde Editörlük,Trabzon'da Haber Müdür Vekilliği ve Antalya'da Haber Müdürlüğü görevinde bulundu. Halen Ankara'da TRT Haber Merkezinde çalışıyor.

    Evli ve bir erkek çocuk babası. Çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından bir çok kez çalışmalarında dolayı ödüller kazandı. Antalya Gazeteciler Cemiyeti, Ankara Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Cemiyetinin üyesi. Sürekli Sarı Basın Kartı taşıyor.




    Latest 5 Biyografi





    Vedat Özkeleş (Vedat Özkeleş Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları