Necdet Buluz (Necdet Buluz Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Necdet Buluz (Necdet Buluz Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: KaJmErAnNn   İlk Mesaj: 10-14-2012 (05:45)   Son Mesaj: 10-14-2012 (05:45)    Cevap: 0    Gösterim: 1009  

    10-14-2012

    Necdet Buluz (Necdet Buluz Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Basin-Yayin


    14 Haziran 1947 yılında Sivas'ta doğdu.İlkokulu Sivas'ta,orta ve liseyi Ankara Kurtuluş Lisesi'nde tamamladı. Gazetecilik Yüksek okulu mezunudur.


    1967 yılında gazeteciliğe başladı. Çeşitli gazetelerde yazarlık, yazıişleri müdürlüğü ve temsilcilik görevlerinde bulundu.


    Gazetecilik yılları içinde önemli bazı kuruluşların basın ve halkla ilişkilerini de yürüttü.1992 yılında Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevine getirildi. Sürekli sarı basın kartı sahibidir.


    3 yayınlanmış kitabı,tezleri,araştırmaları ve makaleleri bulunmaktadır. Halen Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Spor Yazarları Derneği, Parlamento Muhabirleri Derneği,Türk Basın Birliği üyesidir.


    Birçok sosyal kuruluşun da üyeliğini yapmaktadır. Necdet Buluz, Türk Dünyası konusunda araştırmalar yapmakta,seminer ve toplantılara katılmakta,çeşitli konularda konuşmalar yapmaktadır.


    Aynı zamanda birçok gazete,internet sitesi ve diğer yayın organlarında da yazıları yzyınlanmaktadır.
    Evli,iki çocuk sahibidir ve İngilizce bilmektedir.




    Latest 5 Biyografi





    Necdet Buluz (Necdet Buluz Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları