İzzet Şark (İzzet Şark Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

İzzet Şark (İzzet Şark Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Abidinsener   İlk Mesaj: 10-08-2012 (02:32)   Son Mesaj: 10-08-2012 (02:32)    Cevap: 0    Gösterim: 883  

    10-08-2012

    İzzet Şark (İzzet Şark Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Devlet-Siyaset


    1988 yılında İstanbul'un Üsküdar ilçesinde doğdu. Hacı Sabancı Anadolu Lisesi'ni başarıyla bitirdikten sonra gayrimenkul danışmanlık şirketini kurdu. Gayrimenkul sektöründen ayrılıp yüksek öğrenimine devam etti.Özel kurumlarda diksiyon,hızlı okuma,kariyer planlama ve strateji belirleme eğitimleri aldı.Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet Liderlik Okulunda önemli diplomat ve siyasetçilerden,diplomasi ve siyaset eğitimi aldı. Kompozisyon dalında bir çok ödülü bulunan İzzet Şark;siyaset,tarih,sosyoloji ve web tasarımıyla ilgilenmektedir. Ayrıca bazı internet sitelerinde köşe yazarlığı ve haber editörlüğü yapmaktadır. İzzet Şark 2008 yılında Demokrat Parti Üsküdar ilçe gençlik kollarında başlayan siyasi yaşamını Demokrat Parti İstanbul Gençlik Kolları İl Başkanlığına kadar yükselerek devam ettirmiştir. Genç yaşta ana kademe il yönetim kurulu üyeliği de yapan İzzet Şark ayrıca Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu üyeliği görevinde bulunmaktadır. Yüksek öğrenimini ise Okan Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde sürdürmektedir.
    '
    Genç yaştan itibaren siyasetle iç içe yaşamayı tercih eden İzzet Şark bir çok sosyal sorumluluk projesinde yer aldı.Bazı gençlik derneklerinin kurucu başkanlık ve üyeliğini de yapan İzzet Şark ayrıca 'Kış Ağrısı' adlı romanın yazarıdır.




    Latest 5 Biyografi





    İzzet Şark (İzzet Şark Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları