Cem Çelik (Cem Çelik Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Cem Çelik (Cem Çelik Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: biyografist   İlk Mesaj: 10-07-2012 (06:02)   Son Mesaj: 10-07-2012 (06:02)    Cevap: 0    Gösterim: 1430  

    10-07-2012

    Cem Çelik (Cem Çelik Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Bilim-Teknoloji


    1975 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aslen Erzurum Aşkale’lidir. Muharrem ve Mercan Çelik’in oğlu, Gürkan Çelik’in kardeşidir. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamlamıştır. Kocatepe Üniversitesi Maliye bölümünü bitirmiş, hemen arkasından Marmara Üniversitesi İşletme ana bilim dalında yüksek lisans yapmıştır. Öğrenciliği sırasında Grant Thornton International Uluslararası Denetim Şirketinde çalışmaya başlamıştır. Bu şirkette kıdemli denetçi olmuş ve ayrılmıştır. Daha sonra SC International Ata Denetim YMM Ltd. Şirketinde çalışmıştır. Delta Denetim ve AC İstanbul Denetim Şirketlerinin kurucu ortağı olmuştur. Yatırımcı İlişkileri Derneğinin kurucusudur. Ata Denetim Şirketler grubunda kurucu, Ortak ve Baş Denetçi olarak devam etmektedir.


    Vergi Hukuku ve Vergi Yargısı konularında uzman olan Cem ÇELİK’in Çeşitli Gazete, dergi ve internet sitelerinde yayınlanmış olan makaleleri bulunmaktadır. Uzman olduğu konusunda, panellerde ve seminerlerde konuşmacı olarak yer almıştır. S.M. Mali Müşavir adaylarına sınava hazırlık aşaması için Vergi Hukuku alanında Murat Dershanelerinde eğitimler vermiştir. Özel sektörde yer alan şirket personellerine vergi hukuku ve muhasebe alanlarında eğitimler vermektedir.


    Türkiye’nin en büyük ilk 500’ünde bulunan 5 şirkete vergi ve muhasebe konularında devamlı olarak danışmanlık hizmetleri vermektedir. Sektörlerinde lider firmalara danışmanlıklar yapmaktadır. Gemi ve Tersane, İnşaat, Perakende, Tekstil ve Lojistik sektörlerine dair önemli tecrübeler edinmiştir. Aile Şirketlerine özel danışmanlıklar vermektedir.


    Futbola düşkünlüğü ile de tanınan Cem ÇELİK, Birinci Amatör Küme takımlarından Sefaköy Kartal Spor’da disiplin kurulu başkanlığı yapmaktadır. 1999 Yılında Ebru Çelik ile evlenmiş olup Ecem ve Emir adlarında iki çocuğu bulunmaktadır.





    Latest 5 Biyografi





    Cem Çelik (Cem Çelik Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları