Hz ali ile ilgili rezil anket

yeni bir anket yayınlayalım arkadaşlar ankette kimlermi olsun. m kemal, yaşar nuri, zekeriya beyaz, ismail nacar, ve HAZRETİ ALİ... Efendimiz... ankete meraklı olan bazı kardeşlerin hoşuna gideceğini zannediyorum. hz ali ...


Ağaç Şeklinde Aç8Beğeni
  • 1 gönderen mus'ab
  • 1 gönderen emirahmedyasin
  • 1 gönderen yabanGülü
  • 2 gönderen alptraum
  • 2 gönderen mus'ab
  • 1 gönderen sadegul

  1. Alt 05-25-2010, 22:47 #1
    mus'ab Mesajlar: 331
    yeni bir anket yayınlayalım arkadaşlar ankette kimlermi olsun. m kemal, yaşar nuri, zekeriya beyaz, ismail nacar, ve HAZRETİ ALİ... Efendimiz...

    ankete meraklı olan bazı kardeşlerin hoşuna gideceğini zannediyorum. hz ali efendimizle bazı zevatın burada anketi aylarca duruyor. tık ve tıs yok. ben buna razı olamam. defalarca uyardım bu edpsizlik devam edecekse bir müslüman olarak benim burada ne işim varki?

    bu sitedede iman ve ahlak sahibi olan kardeşlerimi ALLAH'a emanet ediyorum, hz ali efendimizide bu şekilde kullanmaya kalkan rezilleride ALLAH'a havale ediyorum.
    Bu benim bu sitede son yazımdı. bu anket kalkmadıkça Allah şahidimdir ki bir hafta sonra hiç girip ziyaret bile etmiyeceğim.

    Hüseyin OKTAR bunu beğendi.
  2. Alt 05-26-2010, 14:48 #2
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    Hocam az daha sabredin bir çözüm bulunur kardeşimiizn dikkat etmeden açtığı bir anket.Daha almamız gereken çok yol var.Biraz daha sabırlı olun terkedip gitmek bize yakışır mı?

    mus'ab bunu beğendi.
  3. Alt 05-26-2010, 21:43 #3
    yabanGülü Mesajlar: 3.851
    Blog Başlıkları: 125
    konu sikayet üzerine tekrar denetlenmeye sunulmustur ve galiba yönetici tarafindan kaldirilmistir.

    mus'ab bunu beğendi.
  4. Alt 05-31-2010, 01:28 #4
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Musab hocam hassasiyetin icin icten tesekkür ederim ve adil olmak icinde elestirini bu sekilde sundugun icin yine tesekkür ederim. Acikcasi o ankette ben Mustafa Kemal i secerdim cünkü onun yerinde olsam yapmak istediklerim vardi fakat digerlerinde o sekilde düsünmüyorum. Bana acikcasi kötü babinda bir anket gelmemisti yani mahsurunun olacagini zannetmiyordum. Bu benim kisisel düsüncem oldugu icin bu sekilde bir anket gibi cogunluga sunarsak fikrimizi onu uygulariz insaallah. Lakin herkesin yanilma payi olabilir. Sizinde bu sitede hizmetinize bizle beraber devam etmenizi rica ederim. Umarim bilerek ya da bilmeyerek kirmamisizdir kendi adima kirdiysam hakkinizi helal edin

    yabanGülü ve mus'ab bunu beğendiler.
  5. Alt 05-31-2010, 22:37 #5
    mus'ab Mesajlar: 331
    Estağfirullah sizler hakkınızı helal edin.

    Hakkında onlarca hadis-i şerif bulunan ve övmekle bitiremiyeceğimiz kadar çok meziyet ve güzellikleri olan bir sahabe efendimizi bu şekilde bir değerlendirmeye tabi tutmaya rıza gösteremezdim. üslubumdan incinen kardeşlerim varsa haklarını helal etsinler.

    alptraum ve yabanGülü bunu beğendiler.
  6. Alt 06-02-2010, 20:40 #6
    Ziyaretci
    sadegul Mesajlar: n/a
    o anketten ben de rahatsız olmuştum, uyardıgınız için sizden ve kaldırdıgı için adminden Allah razı olsun.

    yabanGülü bunu beğendi.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.