Atatürk diyince aklınıza ne gelir?

Arkadaşlar sizin aklınıza ne geliyor? Benzer Konular Hayat Deyince Akliniza Ne gelir???... Ev kazaları: Aklınıza gelen başınıza gelmesin... Babanız Atatürk Bayrak Atatürkçülük Nedir? Atatürk - Falih Rıfkı Atay - Ana ...


  1. Alt 02-10-2010, 17:33 #2
    mus'ab Mesajlar: 331
    eşi ve benzeri yok diyerek tabulaştırdığınız için m kemale en büyük kötülüğü sizler yapıyorsunuz. evet bir liderdi ama eşive benzeri ve daha üstün olanları çok var hemde çok.
    şu ülkeye kötülük yapan hainlere bir bakın kimi laikliği koruma savaşı vern kurum. kimi çağdaş yaşadığını zanneden zavallı. kimi atatürkçü düşünce derneği üyesi şunu demeye çalışıyorum
    o kadar abarttınızki onun arkasına sığınarak her türlü çirkinliği yapmak sıradanlaştı bana cevap yazmadan önce lütfen bırakın geçmişi sadece 5 yıldır ortaya çıkarılan suç çetelerine bakın araştırın sonra cevap yazın. hadi kolay gelsin..

  2. Alt 02-10-2010, 19:44 #3
    Bediüzzaman26 Mesajlar: 183
    Tabulaştırdılar şu adamı ya! Taptılar iyici taptılar ha! En büyük lideri derler. Çünkü tarih okumadıkları için! Osmanlıdan kalan bütün belgeler yok edilmiş. Çünkü şu zmanın insanları okuyup da işleri anlamasınlar diye! Ezanı türkçeleştirmek isteyeni Kur'anı türkçeleştirmek isteyen insanı türkiyenin en büyük lideri mi görüyorsunuz. Türk halkı müslümandır. Sadece ve sadece müslümanlığa önem vermiş, Bütün zamanını Allaha adamış kişi geçebilirdi bu unvana!

  3. Alt 02-11-2010, 18:15 #4
    Bediüzzaman26 Mesajlar: 183
    Allahın istediği insanların ilimden caiz kalması mı? Rejime hiç bir şey zarar vermiyor ilim. . Ama insanlar tabii rejimi düşünüp öyle söylerler. Sen daha Said Nursiyi bilmezsin. Ancak sen Nutuku oku. Risale-i Nur sana ağır gelir. Biz şeriatı ön planda tutarız. Sizin gibi şeriatın rejim karşıtlığını dile getirmeyiz. Aslında senin terbiyesizliğin bu. Gazeteler yazıyor. Kör müsün aç ta bir oku. Neler yazıyor diye. Yeni Asya gazetesi almadığın için bunu asla bilemez asla da okuyamazsın.
    Hen Atatürkten daha iyi lider vardır. Kimdir bir düşün. Tabii ki İslamın peygamberi olan Resul-ü Ekremdir. Dini dünyaya yaymıştır evelAllah. Kafirlere savaşmıştır evelAllah!

    Konu Bediüzzaman26 tarafından (02-11-2010 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.
  4. Alt 02-12-2010, 16:00 #5
    Bediüzzaman26 Mesajlar: 183
    Aslında sen o kadar cahilsin ki bir gıdımcık bile görmiyorsun. Devletler Allahın yolundan ayrılmıştı. Allah peygamberler gönderdi. Hepsinin yekrar Allaha tapmalarını yani kendisine tapmalarını ibadetlerini yapmalarını istiyordu. Ama sen bunu bilemezsin gerçekten. Said Nursinin hayatını bir oku. Çektiği acıları, zorluklarını ve Risale-i Nuru oku bir bakalım. Şeriat İslamın temelidir. Cumhuriyet ise ilimin az olduğu laiklik denen bir şeyin olduğu rejimdir. Yasalarla dini engellemeye çalışmışlardır. Camiilerin çoğu kütüphane yapılmıştır. Ne varsa orada herkes ibadetini yapabilirdi. Ben üstün bir ırk olarak görmüyorum. Herkes eşittir.

  5. Alt 11-09-2010, 15:31 #6
    Ziyaretci
    yarbay Mesajlar: n/a
    atatürk deyince akla:
    sanatkar,
    yapıcı,
    mert bir insan geliyor.

  6. Alt 11-12-2010, 02:02 #7
    Hüseyin OKTAR Mesajlar: 194
    BlackThorn´isimli üyeden Alıntı
    Allah herkese akıl fikir vermiş diyen sizsiniz ki, Allah herkesi hür iradesinde yaratmıştır. Allah isteseydi herkesi müslüman yaratırdı herkesi kendi istediği gibi yaratırdı. Neden yaratmadı? Yaratsaydı imtihan denilen olayın bir anlamı kalır mıydı? Sen bunu anlamayacak kadar cahilsin. Unutma ki sende bu dünyaya bir ateist, deist veya başka bir inanca mensup bir insan olarak gelebilir, bir hristiyan ailenin çocuğu olabilirdin.

    Bak Atatürk ne kadar akıllı düşünmüş ki, kafasındakini aynen ve harfiyen uygulamış. Çünkü Kur-an'ı en iyi şekil de insanlığa göstermeye çalışanlardan biri de, Yüce Önder Atatürk idi. Tıpkı Hz.Muhammed(SAV) efendimiz gibi. Tabiki de nutuk okuyacağım ama kur-an'da okuyacağım buna sen karar verip yorum yapamazsın.

    Said Nursi'yi aksine sen bilemezsin ben değil. Belli yani ne kadar bildiğin. İslamiyet'in reklama ihtiyacı yoktur, olmayacaktır. Gayri-müslim olanlar asla aşağılanmayacaktır. KAFİR diye hitap edilmeyecektir ki, İslamiyet'in bir anlamı olsun.

    Allah'a çok şükür yer yüzüne gelen 124 bin peygambere inanıyor hepsini kabul ediyorum. Siz zaten herşeyi bilensinizdir biz hiçbir şey bilmiyoruzdur cahil olan size göre hep bizlerizdir. Sizin yüzünüzden insanlar İslam dinini bir vahşet, kötülük dini olarak bilmeye başladılar ve düşman oldular. Bunun hesabını Allah'a vereceksiniz.

    Şeriat, ülkemiz de uygulanacak bir rejim değildir. Unutmayın ki yasağın çok olduğu yerde suç oranı daha çok olur. Ve yine tekrar diyorum insanların dini inançlarını yaşaması için her hangi bir rejime gerek yok ki eğer sen var diyorsan sana iran'ı, arabistan'ı tavsiye ederim durma bu ülke de ve kendini bir üstün ırk olarak görmekten vazgeç.

    Sana artık cevap vermeye bile değmez. İstediğini yazabilirsin.


    İnternetten kopyalayıp burda ahkam kesmek ne derece doğrudur.

  7. Alt 12-01-2010, 16:38 #8
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    Atatürk ile ilgili kötü şeyler söylmeyin.O olmasa o büyük insan olmasa siz şuan yaşayamazdınız, şuan bu vatanda yoktunuz tabiki M.Kemal Atatürkten üstün kişide var oda Allahımız. bunuda biliyoruz.
    Herşeyi din konusuna çevirmeyin

    Konu yabanGülü tarafından (12-16-2010 Saat 23:47 ) değiştirilmiştir.
  8. Alt 12-04-2010, 15:00 #9
    Hüseyin OKTAR Mesajlar: 194
    Allah rızası için üstümdeki şu dengesiz misafir'in yazılarını düzeltiniz.

  9. Alt 12-11-2010, 19:22 #10
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    26 lakaplı şahıs senin gibi insanlar hiçbir zaman atatürkü agzına almasın atatürk kuranı türkçeleştirmiştir demişki türkler kuranın peşinden gidiyor fakat ne oldugunu anlamıyor.okuyup analyıp ona göre yaşayın diyor.bu adama zamnında halifelik teklif ediyolar türkler degil sakın yanliş anlama dışardaki müslümanlar .adam camide hutbe vermiş tbmmyi mevlitle açtırmış bir insan .hiç araştırdınmı ilk ilahiyat ne zamn kurulmuş diyanet işleri ne zamn açılmış ama sana tek bir şey sölecem ALLAH ile aldatanlar en büyük cezaya çarpılacak. ve atattürk deyince aklıma ne mi geliyo adam olmak geliyo

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.