Kitap da, tıraş da bedava   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 01-18-2012 (18:56)   Son Mesaj: 01-18-2012 (18:56)    Cevap: 0    Gösterim: 652  

    01-18-2012

    Kitap da, tıraş da bedava

    Kitap da, tıraş da bedava
    Kitap da, tıraş da bedava

    Kocaeli'de berberlik yapan Rasim Uyan, iş yerine kitap getirip takas yapan müşterilerini bedava tıraş ediyor.

    Derince'de yaptığı gönüllü çevre etkinlikleri ile adından sıkça söz ettiren Rasim Uyan bu defa gönüllü kültür adamlığı görevine soyunuyor. Çevreci berber Uyan bu defa kitap kampanyası başlatıyor. Kitabı götür, yeni kitap al bedava tıraş ol

    KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI

    Kocaeli"nin Derince ilçesinde berber dükkanı işleten Rasim Uyan'ın farklı bir kampanya başlattı. Derince'de yaptığı çevre etkinlikleri ile adından sıkça söz ettiren Rasim Uyan bu defa kitap okuma alışkanlığını geliştirmek için bir çalışma başlattı.

    SOSYAL SORUMLULUK

    Daha önce yaptığı çevresel etkinlikleri ile pil toplama alışkanlığını tüm Belediyelerin gerçekleştirmesini sağlayan Uyan estetik kurulunda binaların boyanmasını, tarihi gar binasının yanındaki ağaçlarının anıtlar kuruluna yazdırılması, tarfoların boyanmasına öncülük etmiş, bedava tıraş kampanyası ile sigara izmariti, plastik kapak toplama ve korsana hayır kampanyaları ile önemli konularda hassasiyet oluşturmuştu.

    KİTABI OKU, TIRAŞI OL

    Uyan bu defa insanların kitap okuma alışkanlığını artırmak için berber dükkanına kitap getirip iş yerinde bir kitapla değiştiren müşterilerine bedava sakal tıraşı, saç yıkma ve fön çekme hediyesi veriyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler kitapları bir ay içinde okuyup, yenisiyle değiştirmek zorunda.

    Korsan kitaba karşı da mücadele veren Rasim Uyan, getirilecek kitapların yasal bandrollü olması gerektiğinin de altını çiziyor.

    Uyan kadınların da kampanyaya katılabileceğini belirterek onlara da Türk kahvesi ikram edeceğini açıklardı.

    (Haber7)




    Kitap da, tıraş da bedava Yorumları