Vatandaş çileden çıktı! Yolu trafiğe kapattılar   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 09-27-2013 (10:14)   Son Mesaj: 09-27-2013 (10:14)    Cevap: 0    Gösterim: 782  

    09-27-2013

    Vatandaş çileden çıktı! Yolu trafiğe kapattılar

    Vatandaş çileden çıktı! Yolu trafiğe kapattılar
    Vatandaş çileden çıktı! Yolu trafiğe kapattılar

    Üsküdar'da toplu taşıma otobüslerinin dolu geçmesine sinirlenen vatandaşlar yolu trafiğe kapattı. Yolcular, bindikleri otobüsün önünü kesip seslerini yetkililere duyurmaya çalıştı.

    Üsküdar'da toplu taşıma otobüslerinin dolu geçmesine sinirlenen vatandaşlar yolu trafiğe kapattı. Yolcular, bindikleri otobüsün önünü kesip seslerini yetkililere duyurmaya çalıştı. Olay, Mahir İl Caddesi üzerinde yer alan bir otobüsü durağında meydana geldi. Belediye otobüslerinin dolu geçmesi ve bindikleri otobüslerde aşırı kalabalık yolculuk yapmaya tepki gösteren bir grup yolcu, yaşanan izdihamı protesto etti. Durakta bekleyen ve otobüste sıkışık vaziyette yolculuk yapan vatandaşlardan oluşan kalabalık önce durakta toplandı ardından 11 ÜS Kod'lu Üsküdar-Sultanbeyli hattında çalışan otobüsün önünü kesti. Yaklaşık 100 kişilik gruptan oluşan kalabalık slogan attı.

    Otobüslerin özellikle akşam iş çıkışı saatlerinde çok dolu geçtiğini ve bu yüzden evlerine gidemediklerini belirten vatandaşlar, binebildikleri otobüslerde ise sıkışık vaziyette yolculuk yapmak zorunda kaldıklarını ifade ettiler.

    Bu sırada eylem nedeniyle geçişine izin verilmeyen otobüsteki bazı yolcular ile eylemciler arasında da zaman zaman arbede yaşandı. Gerginlik diğer yolcuların araya girmesiyle büyümeden önlendi.

    Eylemi yapan vatandaşlar ise önünü kestikleri otobüse binerek buradan ayrıldı.

    Kaynak: İHA





    Vatandaş çileden çıktı! Yolu trafiğe kapattılar Yorumları