Palalı saldırgan olayını CHP mi planladı?   Konuyu açan: Güncelajans   Ä°lk Mesaj: 09-27-2013 (10:12)   Son Mesaj: 09-27-2013 (10:12)    Cevap: 0    Gösterim: 802  

    09-27-2013

    Palalı saldırgan olayını CHP mi planladı?

    Palalı saldırgan olayını CHP mi planladı?
    Palalı saldırgan olayını CHP mi planladı?

    Palalı saldırgan olayına dair flaş bir gelişme yaşandı. Modacı Barbaros Şansal, Gezi meselesi ile birlikte Türkiye'nin gündemine gelen palalı saldırgan işini CHP İstanbul yönetiminden birilerinin daha önce bildiğini ifade etti.

    Palalı saldırgan olayına dair flaş bir gelişme yaşandı. Modacı Barbaros Şansal, Gezi meselesi ile birlikte Türkiye'nin gündemine gelen palalı saldırgan işini CHP İstanbul yönetiminden birilerinin daha önce bildiğini ifade etti. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Türkiye'de palalı saldırgan işi çok tartışıldı bunun kim tarafından organize edildiği, olayın bireysel bir eylem mi olduğu çok masaya yatırıldı. Palalı saldırganın yargı tarafından serbest bırakılması da bu tartışmaları daha da alevlendirdi.

    BU BURADA SÖYLENİR Mİ?

    Timeturk'ün elde ettiği videoda ulusalcı Modacı Barbaros Şansal, çoğunluğu CHP'lilerin oluşturduğu bir platformda Palalı saldırgan olayını CHP'nin planladığını ve suçu AK Parti'nin üzerine atmak istediğini öne sürdü. Bu konuşma sırasında izleyiciler, "Bu burada söylenir mi?" şeklinde tepkiler gösterdi.

    AKP'NİN ÜZERİNE ATACAKLARINI SÖYLEDİ

    Åžansal, "Ä°smini vermeyeceÄŸim. Gerekirse de veririm. Ancak hukuki bir platformda veririm. Yine bir gece Taksim'deki bir kafede CHP Ä°l BaÅŸkanlığı danışmanlarından bir tanesi bana Talimhane'den çok yakında palalı birinin çıkacağını, konuÅŸtuklarını bunu AKP'nin üzerine atacaklarını söyledi. Yalnız deÄŸildim. Yanımda Gürsel Tekin vardı. BaÅŸka ÅŸahitlerim de vardı" diye konuÅŸtu.Â*

    Åžansal'ın bu sözlerinin ardından alanda bulunanlar "keÅŸke bunu burada söylemeseydin" yorumunda bulunuyor.Â*

    Ä°ÅžTE O VÄ°DEO:



    Hüseyin Çelik savcıları göreve çağırdı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik, Barbaros Şansal'ın 'palalı' saldırganla ilgili iddiası üzerine savcıları harekete geçmeye davet etti.

    Gürsel Tekin'den 'palalı' iddiasına cevap Ünlü modacı Barbaros Şansal'ın gündemi sarsan 'Palalı' açıklamalarının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'den cevap geldi.





    Palalı saldırgan olayını CHP mi planladı? Yorumları