Başbakan'ın geçiş güzargahındaki polislere ateş edildi   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 09-27-2013 (11:12)   Son Mesaj: 09-27-2013 (11:12)    Cevap: 0    Gösterim: 674  

    09-27-2013

    Başbakan'ın geçiş güzargahındaki polislere ateş edildi

    Başbakan'ın geçiş güzargahındaki polislere ateş edildi
    Başbakan'ın geçiş güzargahındaki polislere ateş edildi

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Sabiha Gökçen'den Kısıklı'daki evine gideceği geçiş güzergahı üzerinde bulunan Mustafa Kemal Köprüsü'nde güvenlik önlemi alan polislere ateş edildiği iddia edildi.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Sabiha Gökçen'den Kısıklı'daki evine gideceği geçiş güzergahı üzerinde bulunan Mustafa Kemal Köprüsü'nde güvenlik önlemi alan polislere ateş edildiği iddia edildi. GALERİ İÇİN TIKLAYIN Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ANA" ile saat 01.15'te İstanbul'a geldi. Erdoğan, daha sonra Kısıklı'daki konutuna geçmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ayrıldı.

    Polis, Başbakan Erdoğan'ın konvoyunun geçeceği yol ve üzerindeki köprülerde önlem aldı. İddiaya göre, Mustafa Kemal Köprüsü'nde konvoyun geçmesini bekleyen çevik kuvvet ekipleri ile Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı sivil polislerin beklediği yöne doğru, 100 metre uzaklıktaki 3001 Caddesi'nden peş peşe ateş açıldı. Yere yatarak önlem alan polisler, telsizle olay yerine Özel Harekat Timlerinin yönlendirilmesini istedi. Çok sayıda çelik yelekli polis ekibi olay yerine sevk edildi.

    Olaydan hemen sonra da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyu, Mustafa Kemal Köprüsü altındaki Boğaziçi Köprü yolundan geçerek Kısıklı'daki konuta ulaştı.

    Caddede 7 adet boş kovan bulunurken, polis ekipleri ateş açan şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Olay Yeri İnceleme ekipleri de ateş edilen cadde ile köprü üzerinde saatlerce inceleme yaptı.

    Olay yerinin yakınındaki bir pastanede çalışan bir görgü tanığı, "Silah seslerini duydum, dışarı baktığımda silahını beline koyan birini gördüm. Eşime dışarı çıkma dedim. Çok korktum." dedi.





    Başbakan'ın geçiş güzargahındaki polislere ateş edildi Yorumları