AK Partili başkan ve 8 kişi mahkemeye sek edildi   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 09-25-2013 (11:13)   Son Mesaj: 09-25-2013 (11:13)    Cevap: 0    Gösterim: 515  

    09-25-2013

    AK Partili başkan ve 8 kişi mahkemeye sek edildi

    AK Partili başkan ve 8 kişi mahkemeye sek edildi
    AK Partili başkan ve 8 kişi mahkemeye sek edildi

    Sakarya'da alışveriş merkezinin ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm'ün de aralarında bulunduğu 8 kişi, mahkemeye sevk edildi.

    Sakarya'da alışveriş merkezinin ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm'ün de aralarında bulunduğu 8 kişi, mahkemeye sevk edildi. Alışveriş merkezinin ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm'ün de aralarında bulunduğu 8 kişi, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.

    Adapazarı Belediyesi tarafından ilçede yaptırılan bir alışveriş merkezinin ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla gözaltına alınan Belediye Başkanı Dişli, yardımcısı Özüm, belediye encümen üyeleri ve bir avukatın da aralarında olduğu 10 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

    Sağlık kontrolünün ardından adliyeye getirilen şüphelilerden Dişli'nin de aralarında bulunduğu 8 kişi, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilirken, 2 şüpheli serbest bırakıdı.

    Adapazarı Belediyesi, eski Hayvan Pazarı mevkisinde inşaat halindeki alışveriş merkezi tamamlanamayınca ihaleyi feshetmiş, daha sonra yeniden yapılan ihaleye tek firmanın katıldığı belirtilmişti.

    Ak Partili belediye başkanına gözaltı Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Belediye başkan yardımcısı Rıdvan Özüm'ün de aralarında bulunduğu 6 kişi ihaleye fesat karıştırmak iddiasıyla gözaltına alındı.

    Kaynak: AA





    AK Partili başkan ve 8 kişi mahkemeye sek edildi Yorumları