Yeni tuzak! Bu paralara dikkat edin   Konuyu açan: Takipci   Ä°lk Mesaj: 09-25-2013 (11:13)   Son Mesaj: 09-25-2013 (11:13)    Cevap: 0    Gösterim: 496  

    09-25-2013

    Yeni tuzak! Bu paralara dikkat edin

    Yeni tuzak! Bu paralara dikkat edin
    Yeni tuzak! Bu paralara dikkat edin

    Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenler Otogar'da hareketinden şüphelendikleri zanlının üzerinde 125 bin sahte Irak Dinarı ele geçirdi.

    Güven Timleri Åžube Müdürlüğü ekipleri, Esenler Otogar'da hareketinden şüphelendikleri zanlının üzerinde 125 bin sahte Irak Dinarı ele geçirdi. VatandaÅŸlara uyarılarda bulunan emniyet yetkilileri, yeterli bilgi olmadığı için Arap paralarının rahatça piyasa sürülebildiÄŸini söyledi. Â*

    Güven timleri Åžube Müdürlüğüne baÄŸlı Esenler Otogarda çalışan ekipler, hareketlerinden şüphelendikleri Sedat O. (49) isimli kiÅŸiyi durdurarak üst araması yaptı. Yapılan üst aramasındaÂ* Sedat O.(49) isimli ÅŸahıstan 125 bin sahte Irak Dinarı ele geçirildi. Otogar Polis Merkezine götürülerek sorgulanan şüpheli paraları nereden ve nasıl temin ettiÄŸini söylemedi. EmniyettekiÂ* iÅŸlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

    Â* SAHTE ARAP PARALARINA DÄ°KKAT

    Â* Emniyet yetkilileri kalpazanların bastığı sahte Arap paralarının diÄŸer paralara göre daha kolay piyasaya sürüldüğünü ifade ederek "VatandaÅŸlar Arap paralarına karşı daha dikkatli olmalı. Bu paraların Türkiye'de kullanımı oldukça az olduÄŸu için yeterli bilgiye sahip deÄŸiliz. Bunun için insanlar sahteyle gerçeÄŸinin arasındaki farkı bilemiyor. Bu durumun farkında olan kalpazanlarda son zamanlarda sahte Arap parası basımını artırdı" uyarısında bulundu.





    Yeni tuzak! Bu paralara dikkat edin Yorumları