Burcu Esmersoy'a Gezi fırçası   Konuyu açan: Saatci   Ä°lk Mesaj: 09-14-2013 (12:16)   Son Mesaj: 09-14-2013 (12:16)    Cevap: 0    Gösterim: 550  

    09-14-2013

    Burcu Esmersoy'a Gezi fırçası

    Burcu Esmersoy'a Gezi fırçası
    Burcu Esmersoy'a Gezi fırçası

    Ankara'da bir mağaza açılışına katılan, sunucu Burcu Esmersoy, Gezi Parkı olaylarına destek verdiği için protesto edildi.

    Ankara'da bir maÄŸaza açılışına katılan, sunucu Burcu Esmersoy, Gezi Parkı olaylarına destek verdiÄŸi için protesto edildi. MaÄŸazada müşterilerle ilgilenirken bir kadın vatandaşın tepkisiyle karşılaÅŸan Burcu Esmersoy neye uÄŸradığını ÅŸaşırdı. VatandaÅŸ, Esmersoy'a,Â*"Bir sanatçı olarak neden desteklersiniz ki, ne gerek var ki böyle bir ÅŸeye?"Â*diye sordu.

    VatandaÅŸ, kendisini savunan Burcu Esmersoy'a,Â*"DoÄŸru düzgün eylem yapmanıza hak veriyorum. Ama bu ÅŸekilde yakıp, yıkmakla olmaz. Siz de buna destek verdiniz."Â*ÅŸeklinde konuÅŸtu.

    ESMERSOY BOZUNTUYA VERMEDÄ°

    Oldukça dolan vatandaÅŸ,Â*"Bir sanaçtı olarak size yazıklar olsun"Â*dedi. MaÄŸazadan çıkartılmaya çalışılan kadın müşteri,Â*"Sanatçı olarak yaptığı çok yanlış"Â*diyerek söylenmeye devam etti.Â*Esmersoy ise bozuntuya vermemeye çalıştı.



    KENDİSİNİ ÇAPULCU OLARAK NİTELENDİRMİŞTİ Burcu Esmersoy, Gezi Parkı olayları sırasında kendisini 'Çapulcu' olarak nitelendirmişti.





    Burcu Esmersoy'a Gezi fırçası Yorumları