CHP ve İşçi Partisi'nin çirkin hedefi amacına ulaÅŸmadı   Konuyu açan: Küba   Ä°lk Mesaj: 09-11-2013 (13:14)   Son Mesaj: 09-11-2013 (13:14)    Cevap: 0    Gösterim: 521  

    09-11-2013

    CHP ve İşçi Partisi'nin çirkin hedefi amacına ulaşmadı

    CHP ve İşçi Partisi'nin çirkin hedefi amacına ulaşmadı
    CHP ve İşçi Partisi'nin çirkin hedefi amacına ulaşmadı

    ODTÜ'deki protesto eylemlerine destek vermek için Hatay'da düzenlenen gösteride yaşamını yitiren 22 yaşındaki Ahmet Atakan'la ilgili olarak çeşitli iddialar ortaya atıldı. Bu iddialardan bazıları bilgi eksikliğiyle doluyken bazıları ise provokasyon amaçlıydı. Ülkede kaos çıkarmak için fırsat kollayanların ulaşmak istedikleri çirkin hedef deşifre oldu.

    ODTÃœ'deki protesto eylemlerine destek vermek için Hatay'da düzenlenen gösteride yaÅŸamını yitiren 22 yaşındaki Ahmet Atakan'la ilgili olarak çeÅŸitli iddialar ortaya atıldı. Bu iddialardan bazıları bilgi eksikliÄŸiyle doluyken bazıları ise provokasyon amaçlıydı. Ãœlkede kaos çıkarmak için fırsat kollayanların ulaÅŸmak istedikleri çirkin hedef deÅŸifre oldu. VÄ°DEO İÇİN TIKLAYIN Celal Bayar Ãœniversitesi Muhasebe Bölümü mezunu 22 yaşındaki Ahmet Atakan'ın arkadaÅŸları, ‘kafasına gaz kapsülü geldi' derken Emniyet ve Adalet Bakanlığı yapılan otopsi sonucunda ‘binadan düştü' açıklaması yaptı. Bu açıklamaları destekleyen görüntüler de ortaya çıkınca Atakan'ın ölüm nedeni daha net anlaşılıyor.

    SÄ°YASÄ° RANT ELDE ETMEK Ä°STEYENLER

    Peki, Ahmet Atakan'ın ölümünü kullanarak, vatandaşları sokağa dökmek isteyenler ile ölüm üzerine siyaset ve propaganda kimler, hangi oluşumlar?

    CHP'Lİ VEKİLLER KENDİNDEN ÇOK EMİN

    Hatay'da gelen üzücü haberin ardından, sıcağı sıcağına hastaneye giden CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın başında darbe olduÄŸunu söyledi ve kendinden emin olarak ÅŸu açıklamayı yaptı: Â*"Yüksekten düşen bir insanın vücudunda kırık olur. Ki bu gencin polise güneÅŸ paneli atmak isterken 7'nci kattan düştüğü dedikoduları dolaşıyor. O bölgede zaten 7 katlı bina yok. Gencin bulunduÄŸu yerde düşebileceÄŸi bir yer yok. Bu iddialar sadece olayı saptırma amaçlı"

    Yine CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, gencin, yakın mesafeden gaz kapsülüyle vurularak hayatını kaybettiğini belirtti.

    Ankara, Hatay, İstanbul ve İzmir'deki olayları kışkırtmak için kollarını sıvayan Ulusal Kanal, Halk TV, Oda TV ve Türkiye Gençlik Birliği provokasyon için gerçek olmayan deliller peşine düştü.

    "BİBER GAZI KAPSÜLÜ JANDARMANIN ELİNDE"

    Oda TV'ye Atakan'ın ölümünün nasıl gerçekleştiğini anlatmak için görüş bildiren 19 yaşındaki Nurettin Ocak isimli gösterici, "akrepler aşağı doğru geliyordu? O sırada Eser Et Pazarı'nın önünde durdular. Biber gazı ile caddeyi gaza boğdular. Ahmet Ağabey sokağın başındaydı. Akrepten atılan biber gazı kapsülü kafasına geldi. Ahmet Ağabey, dengesini kaybederek caddeye düştü. Akrep o anda hızla uzaklaştı. Yanına gittiğimiz zaman nabzı atıyordu. Sokağın başına aldık ve bir arabayla Akdeniz Hastanesi'ne götürdük. Zaten o anda bilincini kaybetmişti. Ahmet Ağabey'in ölümüne neden olan biber gazı kapsülü şu an jandarmanın elinde?" ifadelerini kullandı.

    AKREP ÇARPTI YERE DÜŞTÜ

    BBC'ye konuşan bir başka tanık ise "akreple kendisi arasında 3-4 metre vardı. Tam yanından geçerken biber gazı attılar, kapsül sol kulağının arkasına geldi. Ahmet, dengesini kaybetti, o sırada akrep çarptı. Akrep çarpınca yere düştü, dedi.

    İFADELER BİRBİRİNE ÇOK BENZİYOR

    Video paylaşım sitesi Youtube'a, İşçi Partisi'nin bir oluÅŸumu olan Türkiye Gençlik BirliÄŸi tarafından yüklendiÄŸi tespit edilen görüntüler, izleyenleri hayrete düşürüyor. Ulusal Kanal'ın muhabiri Adnan Bulgurcu, Ahmet Atakan'ın yaralandığı anda yanında olduÄŸunu söyledi. Bulgurcu'nun daha önceki görgü tanığı olduÄŸu iddia edilen isimlerin ifadeleriyle çok benzer olan ifadesi gözlerden kaçmadı.Â*

    Ä°ÅžTE O Ä°FADELER:Â*



    Haber 7





    CHP ve İşçi Partisi'nin çirkin hedefi amacına ulaşmadı Yorumları