ODTÜ'ye en güzel yanıt Stockholm'den   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 09-09-2013 (12:12)   Son Mesaj: 09-09-2013 (12:12)    Cevap: 0    Gösterim: 567  

    09-09-2013

    ODTÜ'ye en güzel yanıt Stockholm'den

    ODTÜ'ye en güzel yanıt Stockholm'den
    ODTÜ'ye en güzel yanıt Stockholm'den

    ODTÜ'de başörtülü kızlara yapılan tacizle ilgili kamuoyunun tepkileri sürerken, dünyanın en iyi 100 üniversitesi arasında gösterilen Stockholm Üniversitesi başörtülü bir öğrencinin fotoğrafıyla tanıtım yaptı.

    ODTÜ'de başörtülü kızlara yapılan tacizle ilgili kamuoyunun tepkileri sürerken, dünyanın en iyi 100 üniversitesi arasında gösterilen Stockholm Üniversitesi başörtülü bir öğrencinin fotoğrafıyla tanıtım yaptı. Stockholm Üniversitesi ''Üniversite Herkes İçindir' sloganı ile başlattığı kampanyada başörtülü Majeda (Macide) Tazaly'in fotoğrafını kullandı. Stockholm Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okuyan Majeda Tazaly ile yapılan uzun bir söyleşide üniversitenin web sitesinde yayımlandı.

    Stockholm Üniversitesi ile öğrenciler arasında 2 yıldır temsilcilik görevini de yürüten Tazaly'nin üniversiteye yeni başlayan öğrencilerin her türlü sorunuyla ilgilendiği belirtildi.

    İsveç'teki üniversitelerde öğrenci temsilciliğinin yaygın bir sistem olduğuna değinen Tazaly, kendinden küçük 2 kardeşinin de Stockholm Kraliyet Üniversitesi'nde öğrenci temsilcisi olduğunu kaydetti.

    Stockholm Üniversitesi'nde temsilcilik görevini yürütmekten çok memnun olduğunu ifade eden Tazaly, üniversiteye yeni başlayacak öğrencilerle "barınma, okula uyum sağlama, arkadaşlık ilişkileri, aileden ayrılma, dersler gibi durumlarda yaşadığı sıkıntıların üstesinden gelebilmeleri için" yakından ilgilendiğini söyledi.

    ODTÜ'ye en güzel yanıt Stockholm'den





    ODTÜ'ye en güzel yanıt Stockholm'den Yorumları