CHP'den Manisa'da alternatif kutlama   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 08-31-2013 (09:27)   Son Mesaj: 08-31-2013 (09:27)    Cevap: 0    Gösterim: 491  

    08-31-2013

    CHP'den Manisa'da alternatif kutlama

    CHP'den Manisa'da alternatif kutlama
    CHP'den Manisa'da alternatif kutlama

    Manisa'da 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi kutlamalarının ardından, CHP Manisa Teşkilatı alternatif kutlama yaptı. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel konuşmasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi.

    Manisa'da 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi kutlamalarının ardından, CHP Manisa Teşkilatı alternatif kutlama yaptı. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel konuşmasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. CHP Manisa İl ve Merkez ilçe teşkilatı ile sivil toplum örgütleri 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91'inci yıldönümü kapsamında, resmi törenin ardından alternatif kutlama yaptı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki alternatif törene CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, partililer ve bazı sivil toplum örgütlerinin üyeleri katıldı. Milli Egemenlik Anıtı'na çelenk bırakıldıktan sonra konuşan CHP İl Başkanı Kaplan, "AKP iktidarının 10 yıldır Cumhuriyetin değerlerine karşı saldırıları devam etmektedir. Ancak söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Bizi yıldırmaya çalışan anlayış hiçbir zaman başarılı olamayacaktır" dedi.

    'SAYILI GÜNLER KALDI'

    Yaklaşık beş yıldır muhalefet partileri, dernekler ve sivil toplum örgütlerinin resmi kutlama programında çelenk bırakmadığını hatırlatan CHP Manisa Milletvekili vekil Özgür Özel ise şunları söyledi:

    "Bu konuda inat ediyorlar. Ama onlar inat ettikçe bizim inancımız perçinleniyor. Bu ülkeyi oğluna 5 gemi, Mısır'a 4 parmak, yandaşa 3 torba kömür, Atatürk ve İnönü'ye 2 ayyaş, İsrail'e 'One Minute', kendi ülkesinin yurttaşına sıfır sevgi gösteren bir kişi yönetiyor. 5'ten geriye saydık tükendi gitti. Tükenmekte olan bu iktidardan sayılı günler kaldı. Önümüzdeki yerel seçimlerde atacağımız ilk adımla, çok kısa sürede iktidara sıfır oy ve sıfır tolerans sağlayacağız. CHP'nin iktidarını yurttaşlarımızla sağlayacağız."

    Konuşmaların ardından Milli Egemenlik Anıtı'nda düzenlenen alternatif kutlama programına katılanlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Kaynak: DHA





    CHP'den Manisa'da alternatif kutlama Yorumları