Özel: Endişeye gerek yok, gerekli önlemler alındı   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 08-31-2013 (10:27)   Son Mesaj: 08-31-2013 (10:27)    Cevap: 0    Gösterim: 540  

    08-31-2013

    Özel: Endişeye gerek yok, gerekli önlemler alındı

    Özel: Endişeye gerek yok, gerekli önlemler alındı
    Özel: Endişeye gerek yok, gerekli önlemler alındı

    Org. Özel, Suriye konusunda ?Niye endişe duyuluyor, niye kaygılanılıyor. Gerekli koruma tedbirlerinin hepsi alındı? dedi

    Org. Özel, Suriye konusunda ?Niye endişe duyuluyor, niye kaygılanılıyor. Gerekli koruma tedbirlerinin hepsi alındı? dedi Resepsiyonda gazetecilerin adeta ablukaya aldığı isimlerden biri de Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel'di. TSK'nın çalışmalarına mevcut tezkeredeki direktife göre yürüttüğünü söyleyen Org. Özel, "Niye endişe duyuluyor, niye kaygılanılıyor. Gerekli koruma tedbirlerinin hepsi alındı" dedi.

    Özel, "bir kimyasal silah saldırısı olabilir mi?" sorusuna "Bilmiyorum" diye cevap verdi ve şöyle devam etti: "Zaten her şeyi siz yazıyorsunuz, manşetlerde her şey var. Kimin elinde ne var, ne füzesi var. İnternette hepsi dolaşıyor bunların. Güzel şeyler yazın, güzel şeyler okuyalım".

    Özel, "Başbakanlık'tan bir direktif aldınız mı" sorusuna, "Biz görevimizi 4 Ekim'de aldık. Başbakanlık direktifini 4 Ekim 2012'de aldık. Ona göre görevimizi yapıyoruz" diyerek, çalışmaların mevcut tezkereye göre sürdüğünün altını bir kez daha çizdi. Özel, PKK'lıların yüzde 20'sinin sınır dışına çekildiği yönündeki açıklamaların hatırlatılması üzerine, "Silahlı Kuvvetler istihbarat örgütü değil, şu ana kadar farklı rakamlar söylenmediğine göre, öyledir" dedi.





    Özel: Endişeye gerek yok, gerekli önlemler alındı Yorumları