PKK'nın asayiş birimine operasyon!   Konuyu açan: Sondakika   İlk Mesaj: 08-28-2013 (09:21)   Son Mesaj: 08-28-2013 (09:21)    Cevap: 0    Gösterim: 482  

    08-28-2013

    PKK'nın asayiş birimine operasyon!

    PKK'nın asayiş birimine operasyon!
    PKK'nın asayiş birimine operasyon!

    Dargeçit ve Midyat ilçelerinde, PKK/KCK terör örgütünün gençlik ve asayiş yapılanmasına yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı.

    Dargeçit ve Midyat ilçelerinde, PKK/KCK terör örgütünün gençlik ve asayiş yapılanmasına yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı. Mardin Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, örgütün gençlik yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) mensuplarınca 16 Ağustos'ta Dargeçit ilçesi Midyat Caddesi'ndeki Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kamerasının, yüzleri kapalı yaklaşık 25 kişi tarafından yakıldığı bildirildi.

    Bu kişilerin, çöp konteynerleriyle yolu trafiğe kapatıp ateş yaktığı belirtilen açıklamada, olay yerine giden ekiplere havai fişek, taş, boya ve molotofkokteyli kullanarak saldırdığı ifade edildi.

    Açıklamada, olaylara ilişkin Dargeçit'te 3, Midyat ilçesinde bir olmak üzere 4 şüphelinin gözaltına alındığı duyurularak, mahkemeye sevk edilen bu kişilerden 2'sinin tutuklandığı, 2'sinin ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldığı kaydedildi.

    Kaynak: AA





    PKK'nın asayiş birimine operasyon! Yorumları