80 bin doların çöpe bırakılış görüntüleri!   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 08-27-2013 (09:25)   Son Mesaj: 08-27-2013 (09:25)    Cevap: 0    Gösterim: 481  

    08-27-2013

    80 bin doların çöpe bırakılış görüntüleri!

    80 bin doların çöpe bırakılış görüntüleri!
    80 bin doların çöpe bırakılış görüntüleri!

    Telefonla dolandırıcılık yapan şüphelilerin son aylarda uyguladıkları para ve ziynet eşyalarını çöpe bıraktırma uygulaması güvenlik kameraları tarafından tespit edildi.

    Telefonla dolandırıcılık yapan şüphelilerin son aylarda uyguladıkları para ve ziynet eşyalarını çöpe bıraktırma uygulaması güvenlik kameraları tarafından tespit edildi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Görüntülerde telefonla konuşarak Kadıköy'de bir parka gelen emekli kadın, içinde 80 bin dolar para bulunan çantayı bir çöp tenekesine bırakıp, telefonla konuşarak uzaklaştığı görülüyor. Kadının torbayı bırakmasından saniyeler sonra bir kişi bırakılan çantayı alarak kayıplara karışıyor.

    Telefon'da kendilerini polis, savcı yada hakim olarak tanıtarak kandırdıkları vatandaşların para ve ziynet eşyalarını çalan dolandırıcıların son aylarda tahsilatlar sırasında banka havalesi uygulamasını bırakarak bir torba içinde "Çöp" e bıraktırma yöntemini uygulamaya başladıkları tespit edilmişti. Şüphelilerin izledikleri bu yöntem güvenlik kameraları tarafından geçtiğimiz ay içinde saniye saniye görüntülendi. G

    örüntülerde telefonla konuşarak Kadıköy'de bir parka gelen mağdur kadın H.E. önce bir banka oturuyor. Emekli olduğu öğrenilen H.E. telefonda kendisini "Komiser Murat" olarak tanıtan bir kişinin verdiği talimatlar gereği Beşiktaş'tan vapura binerek geldiği Kadıköy'deki bir parkta elindeki poşeti bankın yanında bulunan çöp tenekesine bırakıyor. Kadın daha sonra yine telefonla konuşarak banktan kalkıp hızla uzaklaşıyor. Kadının banktan kalkmasından kısa süre sonra 10 metre kadar yakında bekleyen bir kişi aynı çöp tenekesine bir şey atıyormuş gibi yaparak içinde para ve ziynet eşyaları bulunan çantayı alıyor ve oradan uzaklaşıyor.



    Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü zanlıların yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirttiler.

    Kaynak: DHA





    80 bin doların çöpe bırakılış görüntüleri! Yorumları