Ahmet Hakan ve Ceyda Karan helallik istedi   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 08-21-2013 (10:33)   Son Mesaj: 08-21-2013 (10:33)    Cevap: 0    Gösterim: 343  

    08-21-2013

    Ahmet Hakan ve Ceyda Karan helallik istedi

    Ahmet Hakan ve Ceyda Karan helallik istedi
    Ahmet Hakan ve Ceyda Karan helallik istedi

    CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Irak ziyaretine katılacak olan gazeteciler, kritik ziyaret öncesi helallik istedi..

    CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Irak ziyaretine katılacak olan gazeteciler, kritik ziyaret öncesi helallik istedi.. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak Başbakanı Nuri el-Maliki davetlisi olarak bugün Irak'a gidiyor. Kılıçdaroğlu'na ziyarette sınırlı sayıda köşe yazarı ve bazı işadamları eşlik edecek.

    SINIRLI SAYIDA KÖŞE YAZARI GÖTÜRÜLDÜ

    Dışişleri Bakanlığı'nın güvenlik uyarısı nedeniyle nedeniyle 58 basın mensubu yerine haber ajanslarının muhabirleri ile sınırlı sayıda köşe yazarı ile Irak'a gidecek olan Kılıçdaroğlu'nun heyetinde, CHP Genel Başkan Yardımcıları Faruk Loğoğlu, Gürsel Tekin, Erdoğan Toprak ve bazı milletvekilleri ile işadamları yer alacak.

    Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Milliyet yazarı Aslı Aydıntaşbaş ve Taraf yazarı Ceyda Karan, Irak ziyaretine katılacaklarını duyururken Ahmet Hakan ve Ceyda Karan, kritik ziyaret öncesi helallik istedi.

    "KORKUYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN"

    Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde 'Türk Dışişleri yetkilileri CHP'yi uyardı. "Gitmeyin" dedi. "Riskli bölge" dedi. "Tehlike var" dedi. Fakat CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, tüm bu uyarılara rağmen Bağdat'a gitme kararından vazgeçmedi. Bu durumda "Tehlike varmış, ben gelmiyorum arkadaş" demek "delikanlı"ya yakışmazdı. Yani gitmek dışında başka bir seçenek kalmadı benim için... Aramızda kalsın: Korkuyorum ama yine de gidiyorum. Hakkınızı helal edin. Ben sizden razıyım, umarım siz de benden razısınızdır.' satırlarıyla helallik istedi.

    TARAF YAZARI DA HELALLİK İSTEDİ

    Taraf yazarı Ceyda Karan da sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden 'Bağdat yolcusuyuz.. Bir helallik verirsiniz artık...:))' ifadelerini kullandı. Milliyet yazarı da dün twitter'dan helallik isteyen isimler arasındaydı.







    Ahmet Hakan ve Ceyda Karan helallik istedi Yorumları