Erdoğan'ın gelişi dünya listesinde   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 06-07-2013 (10:16)   Son Mesaj: 06-07-2013 (10:16)    Cevap: 0    Gösterim: 390  

    06-07-2013

    Erdoğan'ın gelişi dünya listesinde

    Erdoğan'ın gelişi dünya listesinde
    Erdoğan'ın gelişi dünya listesinde

    Başbakan Erdoğan'ın Kuzey Afrika turunu tamamlayıp İstanbul'a gelişi ve mahşeri bir kalabalık tarafından karşılanması Twitter'da dünya gündemine iki başlıkla girdi.

    Başbakan Erdoğan'ın Kuzey Afrika turunu tamamlayıp İstanbul'a gelişi ve mahşeri bir kalabalık tarafından karşılanması Twitter'da dünya gündemine iki başlıkla girdi. Başbakan Erdoğan'a destek vermek üzere yüzbinlerce insan sokaklara dökülürken, bir o kadar insan da sosyal medyada açılan başlıklarla konuyu duyurdu. WeAreErdogan ve HoşGeldin BüyüUsta başlıkları, twitter'da dünya gündemi listesine girdi.

    Öte yandan, İstanbul'a inen Erdoğan, havalimanına girebilen onbinlerce insan tarafından coşkuyla karşılandı. Kalabalığın içinde Büyük Birlik Partisi mensuplarının da olduğu görüldü. Havaliamanında "Recep Tayyip Erdoğan", "Dik dur eğilme, bu millet seninle", "Türkiye seninle gurur duyuyor" tezahüratları yapıldı.

    Erdoğan'ın gelişi dünya listesinde

    Başbakan'ın konuşması Gezi'de de takip edildi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kuzey Afrika gezisini tamamlayarak yurda döndü.

    Başbakan Erdoğan onbinlere hitap etti Başbakan Erdoğan, resmi temaslarda bulunduğu Tunus'tan Türkiye'ye döndü. Başbakan, kendisini karşılamak üzere havalimanına akın eden onbinlerce kişiyi selamladıktan sonra yaptığı konuşmayı Mehmet Akif'le başlattı Necip Fazıl'la bitirdi.

    Başbakan Erdoğan'a muhteşem karşılama Resmi ziyaret için Tunus'ta bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'ye döndü. Binlerce Ak Partili, Başbakan Erdoğan'ı karşılamak için havaalanında toplandı.

    Kaynak: İHA





    Erdoğan'ın gelişi dünya listesinde Yorumları