'Peygamber ismine altın' promosyonu   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 04-29-2013 (09:17)   Son Mesaj: 04-29-2013 (09:17)    Cevap: 0    Gösterim: 335  

    04-29-2013

    'Peygamber ismine altın' promosyonu

    'Peygamber ismine altın' promosyonu
    'Peygamber ismine altın' promosyonu

    Tatvan Kaymakamının ‘'Peygamber ismine altın promosyonu'' sorun oldu. CHP, kaymakkamın görevden alınması için konuıyu TBMM gündemine taşıdı.

    Tatvan Kaymakamının ‘'Peygamber ismine altın promosyonu'' sorun oldu. CHP, kaymakkamın görevden alınması için konuıyu TBMM gündemine taşıdı. Bitlis'in Tatvan ilçesi Kaymakamı Murat Erkan'ın, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle başlattığı ‘'Altın promosyonu'' TBMM gündemine getirildi. CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Kesimoğlu, kaymakam hakkında soruşturma açılmasını ve görevden alınmasını istedi.

    Kaymakam Ertan, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde, hafta boyunca dünyaya gelen çocuğuna ‘'Peygamber Efendimizin veya kızlarının adlarını verenlere bir adet altın hediye edileceğini'' açıklamıştı. Tatvan da hafta boyunca toplu sabah namazı ve Kur'an ziyafeti gibi etkinlikler de yapıldı.

    CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Kesimoğlu da altın dağıtımını TBMM'ye getirdi. Kesimoğlu, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde, " Bu davranış kaymakamın kişisel inisiyatifi midir? Kaymakamlar ne zamandan beri din istismarı yapmaktadır? Kaymakam hakkında soruşturma açtınız mı? Kaymakamı görevden almayı düşünüyor musunuz?" diye sordu.





    'Peygamber ismine altın' promosyonu Yorumları