Enver Ören vefat etti!   Konuyu açan: Takipci   Ä°lk Mesaj: 02-23-2013 (11:13)   Son Mesaj: 02-23-2013 (11:13)    Cevap: 0    Gösterim: 386  

    02-23-2013

    Enver Ören vefat etti!

    Enver Ören vefat etti!
    Enver Ören vefat etti!

    Hastanede tedavi altında olan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören vefat etti.

    Hastanede tedavi altında olan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören vefat etti. VİDEO İÇİN TIKLAYIN İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören (74), bir süredir yoğun bakımda tedavi gördüğü Şişli Memorial Hastanesi'nde vefat etti.

    Türkiye Gazetesi'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, nükseden sağlık problemleri nedeniyle geçen ay hastaneye kaldırılan ve tüm çabalara rağmen sağlık durumu düzelmeyen Ören, hayatını kaybetti.

    Enver Ören'in cenazesi, yarın ikindi vakti Eyüp Sultan Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Eyüp Sultan'daki aile kabristanında, çok sevdiği hocası ve kayınpederi İslam alimi Hüseyin Hilmi Işık'ın yanına defnedilecek.



    ENVER ÖREN KİMDİR

    Denizli'de 1939 yılında doğan Enver Ören, ilk ve orta tahsilini burada bitirerek Kuleli Askeri Lisesi'ne, ardından da İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi'ne girdi.

    Ören, 1961'de lisans öğrenimini tamamladıktan sonra kazandığı NATO bursuyla 1,5 yıllığına mesleki çalışmalar yapmak üzere İtalya'ya gitti.

    Dönüşünde bir süre öğretim görevlisi olarak üniversitede çalışan Ören, 1970 yılında üniversiteden ve akademik hayattan ayrılarak birkaç arkadaşıyla birlikte gazeteciliğe başladı. Ören'in çıkardığı gazete önce ''Hakikat Gazetesi'' ardından ''Türkiye Gazetesi'' adını aldı.

    ENVER ÖREN KENDİ SESİNDEN İHLAS HOLDİNG'İ BÖYLE ANLATMIŞTI



    Â*ERDOÄžAN ZÄ°YARET ETMÄ°ÅžTÄ°

    Başbakan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Ören'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmişti.

    Enver Ören'in ölümü için siyasilerden ilk açıklama! İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören'in vefatı ile ilgili siyasilerden peş peşe açıklamalar geldi.





    Enver Ören vefat etti! Yorumları