Görmez: Dine zarar veren ilahiyatçı vardı´   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 04-21-2012 (10:56)   Son Mesaj: 04-21-2012 (10:56)    Cevap: 0    Gösterim: 398  

    04-21-2012

    Görmez: Dine zarar veren ilahiyatçı vardı´

    Görmez: Dine zarar veren ilahiyatçı vardı´
    Görmez: Dine zarar veren ilahiyatçı vardı´

    Geçmişte İslam'a ve ülkeye zarar veren ilahiyatçıları hatırlatan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, ilahiyat öğrencilerine 'İlahiyatçı olacaksan tam olun" dedi ve uyardı.

    Gaziantep Üniversitesi'nde Sanko Holding tarafından yaptırılacak olan İlahiyat Fakültesi'nin temel atma törenine katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, geçmiş dönemde İslam dinine ve ülkeye zarar veren ilahiyatçıların olduğunu söyledi.

    İlahiyat Fakültesi öğrencilerine 'İlahiyatçı olacaksan tam olun. Yarım doktor candan, yarım hoca imandan eder" diyen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez:"Okuduğu çağı kendi kadim bilgileriyle birleştiren çok yüksek seviyede ilahiyatçılara ihtiyacımız var. Şu süreçlerde bazı tartışmalı ara dönemleri tartışıyoruz. O ara dönemlerde bazı ilahiyatçı dostlarımızın İslam dinine ve bu ülkeye nasıl zarar verdiğini hepimiz çok iyi hatırlıyoruz" dedi.




    Görmez: Dine zarar veren ilahiyatçı vardı´ Yorumları