İstanbullular B Model Taksiye binecek   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 07-01-2011 (16:34)   Son Mesaj: 07-01-2011 (16:34)    Cevap: 0    Gösterim: 742  

    07-01-2011

    İstanbullular B Model Taksiye binecek

    İstanbullular B Model Taksiye binecek


    İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbulluya daha konforlu ulaşım hizmeti verebilecek taksilerin tasarlanması amacıyla düzenlediği Taksi Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Taksi Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı. Oylamaya katılan 340 bin İstanbullu, B Model Taksiyi "İstanbul'un taksisi" olarak seçti.

    Yarışmanın resmi web sitesinden yapılan oylama, 4 farklı kategoride gerçekleşti. İstanbullu, Genel Taksi Tasarımı kategorisinde yüzde 41.2 oy oranıyla B modelini İstanbul'un taksisi olarak seçti.

    Seçilen araç, teknolojik gelişmelere uygun, yüksek güvenlik ve emniyet tedbirlerine sahip, geniş iç hacimli, minimum fiziksel yer kaplama alanına sahip, engellilerin ve çocukların ihtiyaçlarını rahat karşılayabilecek özelliklere sahip.

    3+1 yolcu koltuk düzeni ile geniş iç dizayna sahip araçta, sürücü mahallinin yanı tamamen bagaj olarak tasarlandı.

    Araçta, sürücü ve yolcular için özel olarak tasarlanmış LCD panel bulunuyor. Bu ekran ile bilgilendirici yayınlar yapılabildiği gibi internete de girilebiliniyor.

    Bu panele entegre pos makinesi ile yolcular ödemelerini kredi kartı ile de gerçekleştirebilecek.









    İstanbullular B Model Taksiye binecek Yorumları