Elazığ belediyesinden deprem bölgelerine destek   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 06-23-2011 (18:58)   Son Mesaj: 06-23-2011 (18:58)    Cevap: 0    Gösterim: 678  

    06-23-2011

    Elazığ belediyesinden deprem bölgelerine destek

    Elazığ belediyesinden deprem bölgelerine destek


    Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Elazığ'da meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depremde yaşanan olumsuzlukların giderilmesi konusunda gereken tüm desteği sağlayacaklarını bildirdi.

    Selmanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Elazığ'da meydana gelen depremin ardından fen işleri, itfaiye, imar, yapı kontrol müdürleri ile mühendis ve teknikerlerle hasar gören İçme beldesi, Sarıkamış, Kartaldere, Kumlu, Kumyazı köyleri ve çevresinde incelemelerde bulunduğunu belirtti.

    Elazığ Belediyesi olarak her türlü önlemi aldıklarını ve ilgili birimlerin hazır bekletildiğini ifade eden Selmanoğlu, şunları kaydetti:

    ''Deprem sonrası yine Elazığ Belediyesine bağlı birimler hazır durumda bekliyor. Bu depremde tek sevincimiz can kaybının olmamasıdır. Devletimiz ve ilgili kurumlar çok süratli şekilde çalışmalara başladı. Yaşanan olumsuzlukların giderilmesi konusunda bizler de gereken tüm desteği sağlayacağız. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi bir kez daha iletmek istiyorum.''




    Elazığ belediyesinden deprem bölgelerine destek Yorumları