Hosting alana, alan adı kaydı ücretsiz!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 06-22-2011 (18:00)   Son Mesaj: 06-22-2011 (18:00)    Cevap: 0    Gösterim: 715  

    06-22-2011

    Hosting alana, alan adı kaydı ücretsiz!

    Hosting alana, alan adı kaydı ücretsiz!
    Hosting alana, alan adı kaydı ücretsiz!



    Kurumsal Hosting Hizmetlerinde Teknotel ayrıcalığı.

    Teknotel Telekom, kurumsal hosting hizmeti T-HOST’ta bir ay sürecek bir kampanya başlattı. T-HOST hizmetlerinden yararlanmak için başvuranlara bu süre boyunca alan adı kaydı ücretsiz sunulacak.

    İnternet, VPN/WAN, uydu, ses ve iletişim ağı altyapısı konularında faaliyet gösteren Teknotel Telekomünikasyon, kurumsal hosting hizmeti T-HOST’tan yararlanmak isteyen yeni müşterileri için bir ay boyunca alan adı kaydını ücretsiz yapacak.

    Teknotel Telekomünikasyon, müşterilerinin e-posta temelli iletişimlerinin sağlıklı bir şekilde yürümesini sağlamak amacıyla Web ve e-posta hesap bilgilerinin profesyonel veri merkezi sunucularında tutulduğu kurumsal hosting hizmetleri sunuyor. T-HOST olarak adlandırılan bu hizmetler sayesinde kurumlar, Web ve e-posta hizmetleri için büyük bütçeler ve işgücü ayırmak zorunda kalmadan, dünya standardında hizmet alıyor.

    Teknotel Telekom’un Telehouse Istanbul Veri Merkezi’ndeki Linux ve Windows sunucularında barındırılan T-HOST servisleri; PHP, CGI, ASP ve ASP.NET gibi yazılım teknolojilerini ve MS Access, MSSQL, MySQL gibi veritabanlarını desteklerken, white list/black list yönetimi, 7/24 sınırsız FTP erişimi, kontrol paneli, site erişim istatistik raporlama, spamwall, virüs denetimi, Webmail arayüzü ve ücretsiz yedekleme gibi avantajları da kullanıcılarına sunuyor.

    Teknotel Telekom tarafından sunulan ve teknik ayrıntılarına www.teknotel.com üzerinden ulaşılabilen tüm T-HOST paketleri, kontrol paneli özelliğini de kapsıyor. Böylece kullanıcılar, Web sitesi yönetimini ve e-posta ayarlarını kolayca yapabiliyor, site istatistiklerini takip edilebiliyor ve sitenin daha etkileşimli hale getirilebilmesi için gerekli düzenlemeleri zorlanmadan gerçekleştirebiliyor. Bu şekilde, yetkili kişiler, Web sayfalarına erişim raporlarını İnternet üzerinden izleyebiliyor ve güncellemeler yapabiliyor.







    Hosting alana, alan adı kaydı ücretsiz! Yorumları