Bu sıradan bir hacker değil!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 06-22-2011 (17:00)   Son Mesaj: 06-22-2011 (17:00)    Cevap: 0    Gösterim: 722  

    06-22-2011

    Bu sıradan bir hacker değil!

    Bu sıradan bir hacker değil!
    Bu sıradan bir hacker değil!



    Dragon Oath: Ejderha’nın Yemini Betaya başlarken, ChangYou.com hacker kaygısını açıklıyor.

    ChangYou.com ofislerinde bir hacker var, ama bu sıradan bir hacker değil.

    ChangYou Topluluk Yöneticisi Kalseru üretim veritabanlarına sızmayı başardı ve Dragon Oath Facebook sayfasında düzinelerce değerli Beta Anahtarı dağıtıyor! Kapalı Beta’nın 24 Haziran’da saat 15:00’da başlayacağı duyurulurken, Kalseru Dragon Oath markasını Türkiye’de yaymak için elinden geleni yapmayı görev bildiğini açıkladı. Hatta şu anda, bu yıl Türkiye’de yayınlanan en heyecan verici MMO oyunlarından biri için, oyuncuları birleştirmek üzere bir sonraki kurnaz planı üzerinde çalışıyor.

    Daha fazlasını öğrenmek ister misiniz? Tartışmaya katılmak ve Kalseru’nun Beta anahtarları koleksiyonunu dağıtmak için düzenlediği etkinliklerde yer almak için Dragon Oath Facebook sayfasını ziyaret edin.

    Beta anahtarı kazanan şanslı kişiler, 24 Haziran’da başlayacak olan Beta’ya katılabilecek ve özellikle Beta için düzenlenen olağanüstü etkinliklerde yer alabilecek. Bu etkinlikler arasında, Kapalı Beta’nın sona ereceği, “Dragon Oath” dünyasının yine bu dünyadaki en acımasız ve güçlü yöneticilerle dolup taşacağı ve onlar tarafından paramparça edileceği ‘Kıyamet Günü’ etkinliği de var. Ayakta kalan son savaşçı siz olabilir misiniz? Kalseru sonuna kadar sağ kalacak az sayıda şanslı kişiye ödüller verecek.
    Henüz bir Beta anahtarınız yok mu? Doğrudan “gelen kutunuza” bir Beta anahtarı alma şansı için Dragon Oath haber postasına katılın!

    Ama durun, daha fazlası da var! Oyunculara Ejderhanın Yemini’nin zorlu ve sert dünyasında yarışma şansı vermek için, ChangYou.com ünlü 9 sınıftan PvP'nin inceliklerine ve son derece rekabetçi Lonca sistemine kadar çeşitli bilgiler ve rehberlerle dolu yepyeni bir topluluk web sitesini yayına soktu. Hala siteyi ziyaret etmediyseniz, mutlaka bir göz atın, çünkü sitede, oyuncuları Ejderhanın Yemini dünyasındaki en yeni olaylardan haberdar etmek üzere düzenli olarak güncellemeler ve yeni öyküler yayınlanacak.





    Bu sıradan bir hacker değil! Yorumları