Yeni nesil mobil yazıcı!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 06-22-2011 (17:00)   Son Mesaj: 06-22-2011 (17:00)    Cevap: 0    Gösterim: 1283  

    06-22-2011

    Yeni nesil mobil yazıcı!

    Yeni nesil mobil yazıcı!
    Yeni nesil mobil yazıcı!



    Zebra Technologies, perakende ve sağlık sektörlerine yeni nesil QLn320™ mobil yazıcı ürününü tanıttı.

    Sektörde bir ilk olan Ethernet bağlantısı ve Zebra’ya özel akıllı pil teknolojisi sayesinde müşteriler işletme maliyetlerini düşürerek verimliliği artırıyor

    RFID yazıcılar ve otomatik tanımlama teknolojileri alanında dünya lideri olan Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), yeni nesil QLn320™ mobil yazıcı ürününü piyasaya sundu. 2011 yılında VDC tarafından gerçekleştirilen bir araştırmaya göre 2010 yılında mobil çalışanların sayısı bir milyara yükseldi önümüzdeki üç yıl içinde de yüzde 10 oranında artması bekleniyor. Zebra, piyasaya sunduğu üçüncü nesil QL yazıcısı QLn320™ ile bu alanda artan talebi karşılamayı hedefliyor.

    VDC’nin AutoID Direktörü Tom Wimmer, “Mobil yazıcı talebi, güvenli kablosuz ağların çoğalması ve istendiği anda kullanılabilmesinin oluşturduğu yararlara paralel olarak artmaya devam ediyor” diyor. Wimmer konuyla ilgili değerlendirmelerinde şunları söylüyor. “Ayrıca, mobil araçları değerlendiren kuruluşlar için toplam satın alma maliyeti, satın alma kararlarını etkileyen en önemli unsur. Kurulum maliyetleri, toplam sahip olma maliyetlerinin % 30’unu nadiren aştığı için, konuyu bilen kullanıcılar IT destek maliyetlerini yönetebilmek için, donanım arızalarından kaynaklanan verimlilik kayıplarını azaltma konusuna giderek daha fazla odaklanıyorlar. Önde gelen mobil cihaz üreticileri de bu taleplerin paralelinde ihtiyaçlara cevap verecek daha akıllı ürünler geliştiriyorlar.”

    Zebra’nın yeni nesil QLn320 yazıcı ürünü, Zebra’nın tüketici danışma kurulu tarafından önerilen “işletim maliyetinin düşürülmesi” amacıyla uygun olarak üretilerek bugüne kadar 700 binin üzerinde satılan QL yazıcıların elde ettiği başarının üzerine inşa edildi. QLn320 ile sektörde ilk kez mobil yazıcılara Ethernet bağlantısı eklenmiş oldu. Uzaktan durum güncellemelerini mümkün hale getiren QLn320 hizmet süresini kısaltıyor, yazıcının verimli kullanımını maksimize ediyor ve daha fazla yatırım geri dönüşü sağlıyor.

    Yeni nesil QLn320 yazıcı aynı zamanda Zebra’nın yeni Akıllı Enerjili Baskı Teknolojisi’ni kullanan ilk yazıcı. Bu yeni teknoloji daha az enerji kullanarak daha hızlı işlem yaparken, mobil çalışanlara daha kaliteli baskı ve daha verimli çalışma süresi olanağı sunuyor. Zebra’nın QLn320 yazıcılarında bulunan “akıllı pil” teknolojisi, şarj durumunu ve pilin performansını gösterir, ayrıca mesai boyunca dayanmayan daha eski ve performansı düşük pillere oranla daha yavaş tükenir.

    Zebra Technologies Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Ürün Müdürü Kevin Davies yeni ürün ile ilgili olarak; “QL yazıcılar serisi geleneksel olarak, müşterilerimize operasyonlarında verimlilik için ihtiyaç duydukları devamlılığı ve üretkenliği sağlar. QLn320’deki inovasyon ve geliştirilmiş özellikler ise Zebra’nın sektörü ve ihtiyaçlarını ne kadar iyi anladığının göstergesi. Müşterilerimizin sorun yaşadıkları noktaları ve mobil pazarın değişimden kaynaklanan ihtiyaçlarını müşterilerimizle birlikte çalışarak belirledik” dedi.

    QLn320 yazıcı daha önceki QL modellerine gore aşağıda sıralanan alanda da geliştirildi.

    • Kolay entegrasyon: QL and QL Plus yazıcılarla uyumlu olduğu için medya, etiket formatlarında mevcut ağ ve diğer altyapıda değişiklik yapılmasına gerek olmadan kullanıcılar QLn320 yazıcı için güncelleme yapabilirler.

    • Global reach: Zebra’nın UnicodeTM UTF-16-uyumlu Global Yazıcı Çözümleri, sağdan sola print etme olanağı sunarken tün dünyadaki pek çok şirkete farklı dillerde çıkış alma imkanı tanıyor. (Ağustos 2011’den itibaren)

    • Artan bellek: Ek RAM and flash sayesinde karmaşık fontlar, grafikler, görseller kullanılabilir ve daha hızlı çıkış sunar.

    • Geliştirilmiş kullanıcı arayüzü: Daha büyük ve okunaklı ekranı, 5-yönlü navigasyon, yardım menüleri ve uyarı mesajlarını aktarır. Zebra QLn320TM , 3 inç genişliğindeki ürünü Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde geniş kanal iş ortakları ağı yoluyla satışa sunuldu. Daha fazla bilgi için lütfen +90 216 688 85 15 no’yu arayınız veya www.zebra.com/rfid adresini ziyaret ediniz. Zebra QLn220TM modelinin 2-inç genişliğindeki yazıcısı ise 2011 yılının üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak.







    Yeni nesil mobil yazıcı! Yorumları