Modern web için yenilendi!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 06-22-2011 (13:00)   Son Mesaj: 06-22-2011 (13:00)    Cevap: 0    Gösterim: 813  

    06-22-2011

    Modern web için yenilendi!

    Modern web için yenilendi!
    Tüm belge, fotoğraf ve videolarınıza dünyanın her yerinden, istediğiniz her an ulaşabilmenizi sağlayan SkyDrive baştan aşağı yenilendi!

    Modern tarayıcılar ve HTML5’in de yardımıyla bugün sizlere daha hızlı, içinde daha kolay dolaşılabilen ve fotoğrafların çok daha rahat görüntülenebildiği yepyeni bir SkyDrive.

    Daha hızlı

    HTML5 kullanarak yenilenen SkyDrive’da performansı yavaşlatan tüm öğeler kaldırıldı ve komutların gerçekleşme süresi 6-9 saniyeden 100-300 milisaniyeye indi.

    Bu iyileştirmeyi ilk etapta en çok SkyDrive’ın içinde gezinirken, klasörleri tıklarken ve fotoğraf albümlerinizi görüntülerken farkedeceksiniz. İleride diğer ana fonksiyonlarda benzer iyileştirmeler de yapılacak...

    Daha kolay

    Tüm SkyDrive içeriğiniz ile sizinle paylaşılan belge ve fotoğrafları topluca görebileceğiniz, Windows ile uyumlu basit bir görünüm oluşturuldu.

    SkyDrive Gruplarında yer alan tüm belge ve fotoğraflarınızı da buraya eklendi.

    Bu sayede SkyDrive’da alışık olduğunuz düzende çalışabilecek, içeriğinize çok daha kolay erişebilecek ve genişleyen sayfa düzeni sayesinde ekranınızın tüm kapasitesini içeriğinizi görüntülemek için kullanabileceksiniz. Üstelik Internet Explorer 9 kullanıyorsanız, site sabitleme özelliği sayesinde SkyDrive’a tek tıkla erişebilecek ve masaüstünüzden anında SkyDrive’da saklamak üzere Word, Excel ve Powerpoint belgeleri yaratabileceksiniz.

    Fotoğraflarınız için daha güzel ve akıcı bir görünüm

    SkyDrive’da fotoğraflarınız tam anlamıyla “parlıyor”...

    Yeni SkyDrive’a girdiğinizde artık fotoğraflarınızın ekranı kapladığı temiz, zengin ve akıcı bir mozaik görünümüyle karşılaşacaksınız.

    Albümünüzde yer alan fotoğraflar, ister portre ister panorama boyutunda olsun, sayfanızda orijinal oranlarında ve tam çektiğiniz şekilde belirecek.

    Tüm içeriklerinizi tek sayfada görebilecek, herhangi bir fotoğrafa tıkladığınızda tüm sayfayı kaplamasını sağlayabilecek ve istediğiniz her türlü işlemi bu ekran üzerinden rahatlıkla gerçekleştirebileceksiniz.Yeni albüm tecrübesine tanık olmak için, hemen SkyDrive’a girin, bir fotoğrafınıza tıklayın ve neler yapabileceğinizi görün...

    SkyDrive’ın yeni sürümü, sizlere önümüzdeki aylarda sunulacak birçok yeni ve heyecan verici özelliğin sadece bir başlangıcı...







    Modern web için yenilendi! Yorumları