Ücretsiz Cloud Antivirus!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 06-22-2011 (13:00)   Son Mesaj: 06-22-2011 (13:00)    Cevap: 0    Gösterim: 887  

    06-22-2011

    Ücretsiz Cloud Antivirus!

    Ücretsiz Cloud Antivirus!
    Ücretsiz Cloud Antivirus!



    Avtürk, Panda Cloud Antivirus 1.5’u duyurdu.

    Panda Cloud Antivirüs 1.5’a, performans geliştirmelerinin yanı sıra, servisi kullanan kullanıcıların önerdiği yeni özelliklerinde eklendiğini belirten Avtürk Ürün Müdürü Okan Horasan, 2009 yılında çıkışından bu yana, dünya üzerindeki milyonlarca kullanıcının, Panda Cloud Antivirüs’ün Collective Intelligence teknolojisi ile birçok ödül kazanan ve kaynak kullanımını minimize eden bu servisinden faydalandığını ekledi.

    Panda Cloud Antivirüs’ün en önemli hedeflerinin; PC’de minimum etki yaratıp, maksimum güvenliği sağlamak olduğunu belirten Kıdemli Araştırma Danışmanı Pedro Bustamante ayrıca aktif kullanıcı topluluğu tarafından gelen geri bildirimler sayesinde bu ürünü geliştirdiklerini ve kullanıcıları dinlemeye devam ederek bu ürünü antivirüs çözümleri içerisindeki en yüksek noktaya taşımak istediklerini belirtti.

    Panda Cloud Antivirüs ücretsiz bir yazılımdır. Ayrıca ücretli olan bir de Pro versiyonu bulunmaktadır.

    Bu versiyonda ek olarak 7x24 her dilde destek, davranışsal analiz ve USB aşısı özellikleri bulunmaktadır.

    Panda Cloud Antivirüs’e gelen yeni özellikler;
    - Tarama hızları büyük ölçüde geliştirildi,
    - Arka plan taramasından faydalanarak CPU kullanımı azaltıldı,
    - Dosya uzantılarına göre dosyalar, potansiyel istenmeyen programlar gibi yeni gelişmiş seçenekler,
    - Yeni aktivite ekranı eklenerek, taranmış dosya detaylarının ve önceden saptanmış virüslerle ilgili bilgilerin gösterilmesi sağlandı.

    Panda Cloud Antivirüs’ün temelinde, otomatik olarak milyonlarca zararlı örneğini toplayan ve işleyen Panda’nın özel bulut tarama teknolojisi Collective Intelligence yattığını belirten Okan Horasan hem AV-Test hem AV-Comparatives tarafından yapılan güncel testlerde Panda Security’nin, saptama ve koruma konusunda en iyi çözümler arasında yer aldığını ekledi.





    Ücretsiz Cloud Antivirus! Yorumları