LinkedIn artık Türkçe!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 06-22-2011 (12:00)   Son Mesaj: 06-22-2011 (12:00)    Cevap: 0    Gösterim: 879  

    06-22-2011

    LinkedIn artık Türkçe!

    LinkedIn artık Türkçe!
    LinkedIn artık Türkçe!



    Dünyanın en büyük profesyonel ağı LinkedIn, bugün Türkçe dil seçeneğini duyurdu.

    LinkedIn, Türkçe dil seçeneğiyle uluslararası kapsamını genişletmeye devam ediyor.
    Profesyoneller dünyanın her yerinden LinkedIn.com’a artık Türkçe bağlanabilecekler.

    Dünya çapında 100 milyonu aşkın üyesiyle dünyanın en büyük profesyonel ağı olan LinkedIn, bugün Türkçe dil seçeneğini duyurdu.

    Yaklaşık 600,000 Türk profesyonelin LinkedIn Profili bulunuyor ve Türkiye ile ilgili 1,000’den fazla LinkedIn Grubu halen aktif olarak kullanılıyor. Garanti Bankası, Erdemir, Altınbaş gibi büyük şirketlerin ise LinkedIn Şirket Sayfaları bulunuyor.Türkiye’deki LinkedIn üyelerinin çoğunlukla çalıştığı sektörler:

    1. Bankacılık
    2. Telekomünikasyon
    3. Eğitim Türkiye’deki şirketler içinde LinkedIn’de en çok üyesi olan şirketler:

    1. Turkcell
    2. Mynet
    3. Akbank LinkedIn’in Türkçe versiyonu ile ilgili açıklama yapan LinkedIn EMEA Bölgesi Genel Müdürü Ariel Eckstein, “Avrupa’da halen 25 milyondan fazla profesyonel, LinkedIn’de kendi profesyonel kimliklerini oluşturuyor, kendi network ağlarını kuruyor ve LinkedIn üzerinden görüş ve fırsatlara ulaşıyor” dedi.

    Eckstein, “LinkedIn’in artık Türkçe kullanılabilmesi LinkedIn’e katılacak Türk profesyonellerin sayılarının artmasına katkıda bulunacak. Türkiye’deki üye tabanımız halen artış gösteriyor ve LinkedIn’in buradaki büyüme potansiyelinin büyük olduğuna inanıyoruz. Yerel dil seçeneğinin sunulması, çoğunlukla lokal LinkedIn’in kullanıcıları arasında yeni bir jenerasyonun oluşmasına zemin hazırlıyor ve bu da tüm kullanıcılar için yeni bir boyut getirmektedir ” şeklinde konuştu.

    Dil lokalizasyonu LinkedIn’in uluslararası büyümesinde anahtar rol oynamakta. Bugün, Türkçe’ye ek olarak, Rusça ve Rumence dil seçeneklerini de duyuran LinkedIn, halen İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Portekizce ve İspanyolca olmak üzere altı farklı dilde daha kullanılabiliyor.







    LinkedIn artık Türkçe! Yorumları