iPhone Android'i böyle ezdi!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 06-21-2011 (23:00)   Son Mesaj: 06-21-2011 (23:00)    Cevap: 0    Gösterim: 807  

    06-21-2011

    iPhone Android'i böyle ezdi!

    iPhone Android'i böyle ezdi!
    iPhone Android'i böyle ezdi!



    Apple cihazları bu konuda lider!

    Android iPhone'a korku salsa da, öyle bir alan var ki, iPhone açık ara önde gidiyor...


    Mobil cihazlarla kablosuz teknolojinin nimetlerinden yararlanarak video izlemek artık akıllı telefon kullanıcıları arasında çok normal bir hale geldi. Video hizmet sağlayıcısı FreeWheel'in yaptığı araştırma, kullanıcıların en çok hangi cihazlarla video izlediklerini ortaya koydu.İncelenen 10 milyar video arasında FreeWheel'in açıkladığı sonuçlara göre; kullanıcıların yüzde 30'u videoları iPhone'dan izliyor. Kullanıcıların başka bir yüzde 30'u da yine bir Apple ürünü olan iPod'u kullanırken, yüzde 20'lik bir kısım iPad'le mobil cihazlarında video hizmetini kullanıyor. Pastanın geriye kalan yüzde 20'lik dilimi ise Android'e ait.

    Açıklanan sayılara göre Apple'ın bu alandaki bariz üstünlüğüne dikkat çeken FreeWheel konuşmacısı, geliştiricilerin ve içerik yapımcılarının öncelik olarak Apple ürünlerini, ikinci planda ise Android'i tercih edeceklerini söylüyor.







    iPhone Android'i böyle ezdi! Yorumları