Daha hızlı ve kolay bir mobil yaşam! (Resimli)   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 06-21-2011 (17:00)   Son Mesaj: 06-21-2011 (17:00)    Cevap: 0    Gösterim: 769  

    06-21-2011

    Daha hızlı ve kolay bir mobil yaşam! (Resimli)

    Daha hızlı ve kolay bir mobil yaşam! (Resimli)
    Daha hızlı ve kolay bir mobil yaşam! (Resimli)



    Daha hızlı ve kolay bir mobil yaşam için tasarlandı: LG T315i.

    Yeni LG T315i, sahip olduğu Wi-Fi bağlantısı ile her an her yerden internetin keyfini yaşatıyor; SNS özelliği ile Facebook, Twitter gibi sosyal ağlara kolay ve hızlı erişim sağlıyor.

    Mobil iletişim sektörünün küresel lideri ve teknoloji önderi LG Electronics (LG), geliştirdiği yeni cep telefonu LG T315i ile daha hızlı ve kolay bir mobil yaşamın kapılarını açıyor.

    Yeni LG T315i, teknolojisi ve tasarımı ile kullanıcılarını yepyeni bir cep telefonu deneyimine davet ediyor.

    Wi-Fi ile her zaman her yerde bağlantıda kalın!

    LG T315i, mobil yaşamın çok daha keyifli, hızlı ve kolay olmasını sağlıyor. Cihaz sahip olduğu Wi-Fi bağlantısı ile her an her yerden internetin keyfini yaşatıyor. LG T315i, SNS özelliği ile Facebook, Twitter gibi sosyal ağlara kolay ve hızlı erişim sağlıyor.

    Cihaz ayrıca sahip olduğu Bluetooth teknolojisi sayesinde uyumlu multimedya cihazlarla kolayca veri alış verişi yapabiliyor.

    Sanal Qwerty Klavyenin keyfini yaşayın!LG T315i’nin Sanal Qwerty klavyesi, kullanıcıların arkadaşlarıyla son derece hızlı ve kolay mesajlaşmalarına imkan tanıyor.

    Müzik her yerde yanınızda!

    LG T315i, MP3 Çaları ile sevdiğiniz şarkıları telefonunuza yüklemenin ve istediğiniz an onları dinlemenin keyfini yaşatıyor.

    LG T315i, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle tüketicinin beğenisine sunuluyor.




    Daha hızlı ve kolay bir mobil yaşam! (Resimli)Daha hızlı ve kolay bir mobil yaşam! (Resimli)Daha hızlı ve kolay bir mobil yaşam! (Resimli)




    Daha hızlı ve kolay bir mobil yaşam! (Resimli) Yorumları