En hızlı büyüyen içerik güvenliği sağlayıcısı!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 06-21-2011 (16:00)   Son Mesaj: 06-21-2011 (16:00)    Cevap: 0    Gösterim: 750  

    06-21-2011

    En hızlı büyüyen içerik güvenliği sağlayıcısı!

    En hızlı büyüyen içerik güvenliği sağlayıcısı!
    En hızlı büyüyen içerik güvenliği sağlayıcısı!



    Trend Micro, Dünyanın en hızlı büyüyen içerik güvenliği sağlayıcısı oldu.

    Bağımsız araştırma şirketlerinden Canalys’in dünya çapında gerçekleştirdiği kurumsal güvenlik pazar payı araştırmasının 2011 yılı ilk çeyrek rakamlarına göre, %17’lik büyüme hızıyla Trend Micro, dünyanın en hızlı büyüyen içerik güvenliği sağlayıcısı oldu.Canalys’in “Canalys öngörüyor, Kurumsal Güvenlik Analizi-Haziran 2011” başlıklı çalışmasında İçerik Güvenliği, Ağ Güvenliği ve Güvenlik Yönetimi sektörlerinin 2011yılı ilk çeyrek dönemi incelendi. Canalys’e göre, son kullanıcılar için İçerik Güvenliği (anti-malware, mesajlaşma güvenliği ve web tehdit güvenliği) en hızlı büyüyen sektörlerden biri haline geldi. Çalışmaya göre, 2011’in birinci çeyreğinde %17’lik büyüme yakalayarak en hızlı büyüyen içerik güvenliği şirketi olan Trend Micro, Kasperksy (%12), Symantec (%6,9), ve McAfee’yi (%6,5) geride bıraktı.

    Trend Micro’nun güvenlik pazarındaki etkinliği birçok bağımsız araştırmada ortaya çıkıyor. IDC’nin Dünya Çapında Uç Nokta Güvenliği 2010-2014 Öngörüleri ve 2009 Güvenlik Sağlayıcıları Pazar Payı raporlarında Trend Micro, sunucu güvenliğinde “lider” ilan edildi. Technavio’unun 2011 Küresel Sanallaştırma Güvenlik Yönetim Çözümleri Araştırması’nda Sanallaştırma Güvenliği kategorisinde Trend Micro ilk sırada yer aldı. Quocira’nın Bağımsız BT Güvenliği Sağlayıcısı Değerlemesi’nde Trend Micro, dünyanın en büyük bağımsız güvenlik sağlayıcısı oldu.

    Trend Micro Kurucu Ortağı ve CEO’su Eva Chen, “Trend Micro’nun pazardaki liderliğini işaret eden bu sayısız, bağımsız pazar payı araştırma sonuçları, yenilikçi ve ödül kazanan uç nokta, sanallaştırma ve bulut güvenliği çözümlerimizin gerçek müşteri ihtiyaçlarıyla buluştuğunu gösteriyor. Trend Micro, dünya çapında bulut ortamı, sanal ve fiziksel sunucularda, uç noktalarda, milyonlarca cihazda veri güvenliği çözümleri sunuyor. 20 yılı aşkın içerik güvenliği tecrübemiz ve önemli teknolojiler için gerek üreterek gerek satın alarak yaptığımız aralıksız yatırımımızın karşılığını alıyoruz” dedi.

    Trend Micro’nun içerik güvenliği uzmanlığı kurumsal, küçük işletmeler ve son kullanıcı ürünlerine yayıldı. Örneğin; Trend Micro Enterprise Security, buluttaki Trend Micro Smart Protection Network güvenlik altyapısının gücüyle içerik güvenliği ürünlerini, servislerini ve çözümlerini müşterilerine sunuyor. Trend Micro Worry-Free Business Security 7 – Advanced; virüsler, istenmeyen mesajlar, siber suçlular ve veri kaybına karşı bulut tabanlı koruma sağlıyor. Worry-Free; internet güvenliğinden endişe duymak yerine işinize odaklanmanızı sağlıyor. Güçlü, hızlı ve kolay kullanımlı koruma sağlayan Trend Micro Titanium ürünleri, virüsleri ve solucanları bilgisayarınıza ulaşmadan bulut teknolojisini kullanarak otomatik olarak engelliyor. Ayrıca, bilgisayarınızı korumak için geliştirilen bu yeni sistem sayesinde sisteminiz yavaşlamıyor.

    Fiziksel, sanal ve bulut sunucularıyla uyum ve gelişmiş koruma sağlayan platform Trend Micro Deep Security’nin piyasaya sunulmasıyla; özel ve genel bulut için veri koruması ve şifreleme yönetim çözümleri sunan Trend Micro SecureCloud; son kullanıcı tarafında da Android platformu için mobil cihaz koruması veriyor. Trend Micro, her platformda veri yönetimi ve güvenliği konusunda kendisini geliştirmeye devam ediyor.







    En hızlı büyüyen içerik güvenliği sağlayıcısı! Yorumları