Nokia bombayı patlatmak üzere!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 06-20-2011 (16:00)   Son Mesaj: 06-20-2011 (16:00)    Cevap: 0    Gösterim: 759  

    06-20-2011

    Nokia bombayı patlatmak üzere!

    Nokia bombayı patlatmak üzere!
    Nokia bombayı patlatmak üzere!



    Nokia büyük bombasını patlatmak üzere!

    Nokia'nın merakla beklenen bombası patlamak üzere... İşte hakkında bilmeniz gereken son haberler!


    Windows Phone 7'li telefonlar yapmak üzere Microsoft ile anlaşan Nokia, yeni açıklamasına göre ilk meyvesini bu sene sonunda verecek. Venture Beat'ten alınan bilgiler ise ilk WP7'li Nokia telefonun öncelikle Hollanda, Fransa, Almanya, İngiltere, İspanya ve İtalya'da piyasaya sürüleceğini gösteriyor.Nokia Avrupa'nın Başkan Yardımcısı Victor Saeijs, konu hakkında ilk WP7'li Nokia telefonun Hollanda'da piyasaya sürülmesinin kendileri için çok önemli olduğunu, zira Hollanda'da wireless destekli telefon kullananların %80'inin akıllı telefon kullandığını ve dünyadaki akıllı telefon pazarında Hollanda'nın çok önemli bir yerinin bulunduğunu belirtti.

    Nokia'nın Amerika ofisi ise bu duruma fazla yorum yapmazken, sadece şirketin güvenilirliğinin Windows Phone 7 işletim sistemine sahip telefonları bu sene içerisinde piyasaya süreceği için arttığını belirtti.







    Nokia bombayı patlatmak üzere! Yorumları