"Biz daha önce düşündük!"   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 06-19-2011 (21:00)   Son Mesaj: 06-19-2011 (21:00)    Cevap: 0    Gösterim: 799  

    06-19-2011

    "Biz daha önce düşündük!"

    "Biz daha önce düşündük!"



    Microsoft'tan W8 tableti çok önce planlamış!

    Microsoft'tan gelen bu açıklama, Apple'a kaptırılan tarihi bir fırsatın itirafı gibi...


    Apple iPad'ı piyasaya çıkarttığında tablet pastasının çoğu dilimini yemişti. Ama ya Microsoft, kendi tabletini Apple'dan önce piyasaya çıkartsaydı? Microsoft asbaşkanının techradar.com'a yaptığı açıklamalara göre, Microsoft Windows 8 tablet kullanıcı arayüzünü iPad piyasaya çıkmadan çok önce planlamaya başladı. Dan'l Lewin'in yaptığı ve öz eleştirnin yüksek olduğu açıklamaları şu şekilde; "Tüm planlar, içerik ve arayüz tasarımı iPad piyasaya çıkmadan önce yapılmıştı. Biz nereye gittiğimizi biliyoruz yalnızca oraya daha hızlı gitmemiz gerek." Microsoft'un kendine yaptığı bu eleştiriyi Windows Phone 7 için de doğrulayabiliriz. Microsoft'un mobil işletim sistemi iOS'tan ve Android'ten çok sonra piyasaya çıktı.

    Ancak asıl sorulması gereken soru şu; Microsoft'un tabletleri piyasaya iPad'den önce çıksaydı iPad bu kadar başarılı bir satış elde edebilir miydi?







    "Biz daha önce düşündük!" Yorumları