O artık hem av, hem de avcı   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 06-18-2011 (21:00)   Son Mesaj: 06-18-2011 (21:00)    Cevap: 0    Gösterim: 697  

    06-18-2011

    O artık hem av, hem de avcı

    O artık hem av, hem de avcı
    O artık hem av, hem de avcı



    Hep arkalarındaydı, her an ortaya çıkabilirdi ama artık kaçma sırası ona geldi!

    Söz konusu oyunlar olunca herkesin birbirinden farklı zevkleri ve bağlı olduğu seriler vardır. Hitman'se özellikle sessizlik ve suikast mekanizması üzerine kurulu oyun yapısıyla, sabırlı oyuncuları kendisine çeken bir yapım olmuştur. Seriyi severek takip edenler içinse sonunda firma sessizliğini bozdu ve serinin yeni üyesi olacak olan Hitman Absolution'nu bazı detaylarıyla birlikte E3 fuarında tanıttı. Tanıtım süresince dikkat çeken en önemli noktaysa Agent 47'nin birilerinin peşinden koşuyor olmasındansa, başkalarının onu takip ediyor olması durumu oldu. Evet, artık sadece kovalayan karakter değil, aynı zamanda da kovalanan karakter olacağız ki yeni oyun ile değişecek en önemli yapı taşı bu olacak.

    Agent 47, kullanabildiği "instinct" modu sayesinde peşinde olan kişileri duvarların arkasında dahi olsalar görebileceği gibi, aynı zamanda yerde beliren yanan çizgileri takip ederek de görevine kısa yoldan ulaşabilecek. Bu yapının Batman: Arkham Asylum ile benzerlik gösterip, göstermeyeceğinin sorulması üzerine, oyunun teknoloji müdürü Martin Amor şu sözleri sarf etti; "Eğer ara birime iyi bakarsanız orada bir gösterge olduğunu göreceksiniz. Batman ve benzeri oyunlardan farklı olarak; Agent 47 instinct özelliğini sürekli kullanamıyor. Bu özelliğini kullanması içinse bolca suikast yapması gerekecek. Bu da demek oluyor ki sessizliği iyi kullanamayan bir oyuncunun işi bayağı zor olacak."

    Agent 47 artık daha dikkatli olmak zorunda

    Amor açıklamalarınaysa şu sözlerle devam etti; "Bildiğimiz ve sevdiğimiz Hitman tarzındaki görevler, bu oyunda da bulunacak. Yani bazı bölümlerde kendinizi bir anda oyunu ortasında bulacaksınız; herhangi bir görev ya da yer yön bilgisi almadan. Bu durumda bolca bulmaca çözmeniz ve karakterlerle etkileşim halinde olmanız gerecek. Bizim için asıl büyük değişiklikse, Agent 47'ın sürekli takip altında olacağı görevlerin, onlarca farklı şekilde bitirilebilecek olması. Anlayacağınız orijinal hitman ile yeni, kovalanan hitman fikrini güzel bir şekilde harmanlamak istiyoruz."Grafik anlamındaysa büyük bir devrim yaşayacak olan Hitman Absolution, yeni grafik motoru olan "Glacier 2" ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. PC, PS3, Xbox 360 gibi platformlarda boy gösterecek olan Hitman Absolution, 2012 yılında raflardaki yerini alacak.







    O artık hem av, hem de avcı Yorumları