Verileri kaydet, taşı ve paylaş!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 06-17-2011 (17:00)   Son Mesaj: 06-17-2011 (17:00)    Cevap: 0    Gösterim: 732  

    06-17-2011

    Verileri kaydet, taşı ve paylaş!

    Verileri kaydet, taşı ve paylaş!
    Verileri kaydet, taşı ve paylaş!



    Yeni SDHC Class 10 flaş kartlar standart ve mikro boyutta. Verbatim’in 32 GB kapasiteli Flaş Kartları ile verileri kaydet, taşı ve paylaş.

    Verbatim yeni Class 10 SDHC (Secure Digital High Capacity) Flash Kartları, minimum 10MB/sn veri transfer hızını garanti ediyor.

    Verbatim'in SDHC kartlarının yüksek hız ve büyük kapasiteleri hem dijital fotoğraf ve video kameralarda devasa bellek kullanımı için hem de cep telefonları, GPS cihazları, PDA'lar ve MP3 çalarlar gibi diğer SDHC cihazları için mükkemmel kıllıyor. SDHC kartların hem standart hem de mikro boyutu 4GB ila 32GB arasındaki kapasitelerde sunuluyor. • Süper hızlı okuma-yazma hızları 10MB/sn (en az)
    • 4GB ila 32GB arası kapasite
    • Hem standart hem de mikro boyutlardaSDHC kartlar dijital kameralar, taşınabilir müzik çalarlar, video kameralar, akıllı telefonlar, PC'ler ve diğer tüketici uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. HD video ve yüksek çözünürlüklü dijital fotoğraf ve mobil uygulamaların artan kullanımı, daha yüksek depolama kapasitesi ve daha hızlı veri transfer hızı gerektirmektedir. Bu nedenle, SDHC kartlar maksimum hız değil, minimum aralıksız veri aktarım hızını garantiler. Class 10’un en belirgin özelliği minimum veri aktarım hızının saniyede 10 MB olmasıdır. Yüksek kapasite gerektiren uygulamalar için kurulmuş ve özellikle yüksek kaliteli video için uygun olan FAT32file sistemini kullanır. Verbatim'in SDHC Kartları kullanımda olan tüm SD standartlarıyla tamamen uyumludur. Yanlışlıkla silinmesini önlemek için bir yazma koruma özelliği içerir. SDHC kartlar, SD kartlarla aynı fiziksel formatı kullanırlar ancak SDA Specifications Sürüm 2.0 ile uyumlu olmayan SD host cihazlarla kullanılamazlar.

    Cep telefonları için Micro SDHC kartlar

    Şu anda hafıza kartının en küçük form faktörleri mevcuttur, mikroSDHC hafıza kartları cep telefonları için özel olarak tasarlanmıştır. Bu küçücük bellek kartı çok az güç tüketir ve böylelikle cep telefonunuzun pil ömrünü korur. Aynı zamanda GPS cihazları, MP3 çalarlar, dijital kameralar ve PDA’lar ile kullanılabilir. Uyumlu aygıtların listesi her geçen gün artmakta ve Verbatim mikroSDHC bellek kartları SD adaptörü ile birlikte kullanıldığında bir SDHC bellek yuvası bulunan tüm aygıtlar ile uyumlu çalışır.Verbatim EUMEA Flash ve USB Bellek İş Geliştirme Müdürü Hans Christoph Kaiser: "En yeni SDHC Class 10 yüksek performanslı kartlar ile - hem standart hem de mikro boyutu - Verbatim büyük kapasiteleri ve kısa aktarma süreleri ile depolama kartları için artan talebi karşılamak için kendi flaş ürün çeşitliliğini genişletiyor. İki farklı boyut ve 4GB ila 32GB depolama kapasiteleri ile herkes için kaliteli flaş kart depolama çözümleri sunuyoruz." diyor

    Ürün bilgisine aşağıdaki linkten erişebilirsiniz:
    http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_sdhc-%28class-10%29_8995_0_34121__12103.html
    http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_micro-sdhc-32gb---class-10_9028_0_34261__12193.html





    Verileri kaydet, taşı ve paylaş! Yorumları